Intrebari si raspunsuri
Intrebari si raspunsuri

OMUL SFINȚEȘTE LOCUL


MIHAELA ȚUȚU

Inaugurăm rubrica “Omul sfințește locul” cu colega noastră Mihaela Țuțu – asistent manager. Rubrica este despre oricare dintre noi, cei care ne străduim să facem bine ceea ce facem acolo unde suntem.

Citeste tot interviul aici

 
 
AVĂDĂNI LILIANA

Gazeta cu nr.5 se va distribui în luna în care Grupul de Firme Safir își sărbătorește 27 ani de la înființare și nu întâmplător a fost aleasă colega noastră Avădăni Liliana, la rubrica “Omul sfințește locul”.

Citeste tot interviul aici

 
 
MARIAN GÎZA

Vom vorbi în acest număr cu Marian Gîza, unul dintre cei mai vechi angajaţi, cu o traiectorie profesională ambiţioasă. Un om direct, modest, familist și care ne povestește într-un mod original despre el.

Citeste tot interviul aici

 
 
Felicia-Andriesei
FELICIA ANDRIESEI

Are obiceiul de a duce lucrurile la bun sfârșit și din acest motiv reprezintă un sprijin pentru cei cu care lucrează. Să o cunoaștem!

Citeste tot interviul aici

 
 
CONSTANTIN BOBOC

Un interviu bogat în semnificaţii, pentru care ne-am fi dorit mai mult spaţiu doar ca să îl continuăm… Să îl cunoaștem pe Constantin Boboc, electrician în cadrul Grupului de firme Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
ANCA OBREJA

Ianuarie vine cu gazeta numărul 9 şi vă propun să o cunoaştem altfel pe cea care dă publicităţii ştiri despre tot ce înseamnă Grupul de firme Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
Bogdan-Rusu
BOGDAN RUSU

Prin disciplină și perseverență, acesta a reușit să aibă o evoluție în cadrul firmei, rămânând în același timp o persoană modestă, care dă dovadă de forță morală și verticalitate. Să îl cunoaștem pe colegul nostru Bogdan Rusu, membru al echipei parc auto.

Citeste tot interviul aici

 
 
Iulian-Safir
IULIAN SAFIR

E o persoană care a crescut odată cu firma și care a luat parte și a produs multe dintre schimbările tehnologice de la toate nivelurile. Să îl cunoaștem pe Iulian Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
Simona-Filip
SIMONA FILIP

Dezvoltăm astăzi rubrica „Omul sfinţeşte locul"cu o colegă care desfăşoară o activitate nu tocmai uşoară în cadrul fermei Roşieşti, dar care îi aduce satisfacţii personale şi profesionale. Să o cunoaştem pe dr. veterinar Simona Filip.

Citeste tot interviul aici

 
 
Ovidiu-Irimia
OVIDIU IRIMIA

Ne referim luna aceasta din nou la evoluție, intervievând un tânăr șef de punct de lucru. Un caracter puternic, ascuns sub o înfățișare ușor timidă, iese la iveală atunci când stai de vorbă cu el. Care îi sunt principiile prin care reușește să îmbine armonios sarcinile de manager cu calitățile de lider ne sunt dezvăluite în interviul lunii „Omul sfințește locul”. Să îl cunoaștem pe dr. vet. Ovidiu Irimia, șef punct de lucru Nutriva.

Citeste tot interviul aici

 
 
Oanea-Sonia
OANEA SONIA

Un exemplu de perseverență avem la interviul lunii, o personalitate dârză și ambițioasă, a cărei viață poate fi scenariu de film. Să o cunoaștem pe Oanea Sonia, operator livrare.

Citeste tot interviul aici

 
 
Lespezianu Doru
DORU LESPEZIANU

Dacă este să ne întrebăm ce stă în spatele unei firme de succes, răspunsul se găsește într-o esență a esențelor în două argumente: un produs cu adevărat bun și o echipă dedicată în spate. Sunt două ingrediente care fac parte de mulți ani și în diverse forme din viața profesională a următorului intervievat. Să îl cunoaștem pe Doru Lespezianu, manager calitate.

Citeste tot interviul aici