Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

OMUL SFINȚEȘTE LOCUL


MIHAELA ȚUȚU

Inaugurăm rubrica “Omul sfințește locul” cu colega noastră Mihaela Țuțu – asistent manager. Rubrica este despre oricare dintre noi, cei care ne străduim să facem bine ceea ce facem acolo unde suntem.

Citeste tot interviul aici

 
 
AVĂDĂNI LILIANA

Gazeta cu nr.5 se va distribui în luna în care Grupul de Firme Safir își sărbătorește 27 ani de la înființare și nu întâmplător a fost aleasă colega noastră Avădăni Liliana, la rubrica “Omul sfințește locul”.

Citeste tot interviul aici

 
 
MARIAN GÎZA

Vom vorbi în acest număr cu Marian Gîza, unul dintre cei mai vechi angajaţi, cu o traiectorie profesională ambiţioasă. Un om direct, modest, familist și care ne povestește într-un mod original despre el.

Citeste tot interviul aici

 
 
Felicia-Andriesei
FELICIA ANDRIESEI

Are obiceiul de a duce lucrurile la bun sfârșit și din acest motiv reprezintă un sprijin pentru cei cu care lucrează. Să o cunoaștem!

Citeste tot interviul aici

 
 
CONSTANTIN BOBOC

Un interviu bogat în semnificaţii, pentru care ne-am fi dorit mai mult spaţiu doar ca să îl continuăm… Să îl cunoaștem pe Constantin Boboc, electrician în cadrul Grupului de firme Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
ANCA OBREJA

Ianuarie vine cu gazeta numărul 9 şi vă propun să o cunoaştem altfel pe cea care dă publicităţii ştiri despre tot ce înseamnă Grupul de firme Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
Bogdan-Rusu
BOGDAN RUSU

Prin disciplină și perseverență, acesta a reușit să aibă o evoluție în cadrul firmei, rămânând în același timp o persoană modestă, care dă dovadă de forță morală și verticalitate. Să îl cunoaștem pe colegul nostru Bogdan Rusu, membru al echipei parc auto.

Citeste tot interviul aici

 
 
Iulian-Safir
IULIAN SAFIR

E o persoană care a crescut odată cu firma și care a luat parte și a produs multe dintre schimbările tehnologice de la toate nivelurile. Să îl cunoaștem pe Iulian Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
Simona-Filip
SIMONA FILIP

Dezvoltăm astăzi rubrica „Omul sfinţeşte locul"cu o colegă care desfăşoară o activitate nu tocmai uşoară în cadrul fermei Roşieşti, dar care îi aduce satisfacţii personale şi profesionale. Să o cunoaştem pe dr. veterinar Simona Filip.

Citeste tot interviul aici

 
 
Ovidiu-Irimia
OVIDIU IRIMIA

Ne referim luna aceasta din nou la evoluție, intervievând un tânăr șef de punct de lucru. Un caracter puternic, ascuns sub o înfățișare ușor timidă, iese la iveală atunci când stai de vorbă cu el. Care îi sunt principiile prin care reușește să îmbine armonios sarcinile de manager cu calitățile de lider ne sunt dezvăluite în interviul lunii „Omul sfințește locul”. Să îl cunoaștem pe dr. vet. Ovidiu Irimia, șef punct de lucru Nutriva.

Citeste tot interviul aici

 
 
Oanea-Sonia
OANEA SONIA

Un exemplu de perseverență avem la interviul lunii, o personalitate dârză și ambițioasă, a cărei viață poate fi scenariu de film. Să o cunoaștem pe Oanea Sonia, operator livrare.

Citeste tot interviul aici

 
 
Lespezianu Doru
DORU LESPEZIANU

Dacă este să ne întrebăm ce stă în spatele unei firme de succes, răspunsul se găsește într-o esență a esențelor în două argumente: un produs cu adevărat bun și o echipă dedicată în spate. Sunt două ingrediente care fac parte de mulți ani și în diverse forme din viața profesională a următorului intervievat. Să îl cunoaștem pe Doru Lespezianu, manager calitate.

Citeste tot interviul aici

 
 
Cojocariu Florin
FLORIN COJOCARIU

E luna aniversară şi, ca în fiecare an, ne uităm în urmă pentru analiză şi înainte cu încredere, dar şi cu multe întrebări. În acest număr ne dorim să ştim cum se vede trecutul dar şi viitorul din “zona de foc”, locul unde munca nu e tocmai uşoară și unde cine rezistă dă dovadă de perseverenţă, rezistenţă şi stăpânire. Să îl cunoaștem pe Florin Cojocariu, Operator utilaj vidare abator.

Citeste tot interviul aici

 
 
Matei Carmen
CARMEN MATEI

Orice produs sau serviciu își găsește drumul către clientul său prin intermediul unor ambasadori, cei care stau în fața clientului și poartă mesajul sau povestea firmei. Pentru a îndeplini cu succes această misiune, e necesar să ai abilitatea de a asculta, de a adresa întrebări și flexibilitate – abilitatea de a te “adapta” interlocutorului. Să o cunoaștem pe Carmen Matei, Responsabil magazine Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
Danut Haba
DĂNUȚ HABA

Vine un moment când răbdarea și implicarea se văd. Uneori durează mai mult, alteori mai puțin. Depinde de zona în care te încadrezi, de ritmul de dezvoltare, de viziunea celor care evaluează. Avem în acest număr un model de evoluție conform unui stil de gândire pe care vă propunem să îl descoperim împreună. Pentru că de la fiecare dintre noi avem ceva de învățat și cu siguranță și de la colegul nostru. Să îl cunoaștem pe Dănuț Haba, Manager FNC.

Citeste tot interviul aici

 
 
Topliceanu Ionel
TOPLICEANU IONEL

Într-un domeniu în care lucrul bine făcut este deviza sub care se lucrează și unde atenția la detalii nu trebuie să lipsească, Ionel este omul potrivit în locul potrivit. Un angajat cu mulți ani de vechime în spate, el reușește să exceleze într-un domeniu tehnic greu, solicitant și plin de provocări. Să-l cunoaștem, așadar, pe Ionel Topliceanu – Fochist centrală Safir.

Citeste tot interviul aici

 
 
Mihaela Cimpoeșu
CIMPOEȘU MIHAELA

Am ales luna aceasta la rubrica „Omul sfinţeşte locul” o persoană etalon pentru zona în care lucrează, o persoană care a evoluat continuu şi pentru care perseverenţa si optimismul reprezintă „must-uri” ale fiecărei zile. Să o cunoaștem, așadar, pe Mihaela Cimpoeșu, Lansator produse abator.

Citeste tot interviul aici

 
 
Domițean Ioan
DOMINȚEAN IOAN

Ne mândrim în fiecare zi cu oamenii noștri și le suntem recunoscători pentru toată munca și devotamentul lor față de echipă. Astăzi e despre Domintean Ioan, o persoană implicată în multiple proiecte de dezvoltare și un om de bază în proiectul de modernizare a abatorului. Să îl cunoaștem pe Ioan Domițean, Inginer Șef în Construcții.

Citeste tot interviul aici

 
 
Cozma Vasile
COZMA VASILE

În acest număr mergem într-o altă zonă de activitate, unde exigența și disciplina sunt absolut necesare și unde termenul „a fi popular” are valențe deosebite. Din răspunsurile clare și precise identificăm o persoană strictă și organizată. Cu un ochi atent și experimentat, el reușește să se impună în zona sa de activitate. Să îl cunoaștem pe omul fără secrete, Cozma Vasile – Agent de Securitate.

Citeste tot interviul aici

 
 
Bucătaru Elena
BUCĂTARU ELENA

Astăzi este despre viaţa la fermă şi despre cum poate un om ambiţios şi sufletist să crească puii conform unui standard exigent. Astăzi mergem tocmai la fermele de la Botoşani ale Grupului Safir, unde doctorul veterinar Elena Bucătaru sfinţeşte locul prin pasiunea cu care îşi face meseria şi prin dragostea faţă de animale, pasiune care conduce atât la rezultate pentru fermă cât şi la un mediu de lucru plăcut şi apropiat pentru colegi.

Citeste tot interviul aici

 
 
Morariu Vasile
MORARIU VASILE

Sunt oameni care ne dovedesc în fiecare zi că vârsta e doar o stare mentală și că nivelul de implicare în ceea ce facem depinde în mare parte de felul în care suntem construiți. Sau de cum ne-am format de-a lungul unei vieți autoresponsabile. Astăzi discutam cu Vasile Morariu, care ocupă postul de Magazioner, poziție din care are ocazia să colaboreze cu diferite categorii de persoane, situate pe nivele diferite în cadrul firmei. Diferă discuțiile, diferă situațiile și soluțiile, dar ceva rămâne constant: proactivitatea de care dă dovadă de fiecare dată. Să îl cunoaștem!

Citeste tot interviul aici