Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

CAMPANII

2019
Grupul de firme Safir a lansat acțiunea „Q&A – întrebări despre preparatele și semipreparatele din carne de pui”

Grupul de firme Safir a lansat acțiunea „Q&A – întrebări despre preparatele și semipreparatele din carne de pui”

10.12.2019

După succesul avut în urma campaniei Q&A despre carnea proaspătă de pui, Grupul de firme Safir lansează o acțiune asemănătoare, în care consumatorii adresează întrebări despre preparate și semipreparate din carne de pui, iar specialiștii Safir le oferă răspunsuri sincere, oneste, transparente.

Această acțiune a fost lansată prin intermediul concursului „Ți-e Fomică?”, în care internauții au fost invitați să adreseze o curiozitate despre preparate și semipreparate, fiind automat înscriși în concurs.

S-a adunat un număr de 90 de întrebări și răspunsuri referitoare la preparatele și semipreparatele din carne de pui. Această acțiune marca Grupul de firme Safir a fost realizată cu scopul de a oferi consumatorilor o sursă sigură de informare despre consumul de carne de pui.

În cadrul Q&A, toți cei interesați pot pune întrebări despre carnea de pui și primi răspunsuri clare și avizate de la specialiștii Safir, toate informațiile adunate până acum din comunitatea online (care s-a arătat interesată de această inițiativă și la care a participat extrem de activ) fiind afișate pe pagina special dedicată acestui subiect: www.safir.ro/ro/intrebari-preparate-si-semipreparate-pui

Q&A marca Grupul de firme Safir, o sursă de informare transparentă despre carnea de pui, dedicată consumatorilor

Q&A marca Grupul de firme Safir, o sursă de informare transparentă despre carnea de pui, dedicată consumatorilor

06.12.2019

Odată cu lansarea noului ambalaj transparent pentru produsele Deliciosul de Vaslui și a campaniei „Limpede ca bună ziua!”, ce are ca scop educarea consumatorilor cu privire la felul în care se alege în mod sănătos un produs din carne de pui, Grupul de firme Safir a lansat un Q&A permanent, o acțiune creată în contextul informării corecte a consumatorilor, a sondării pieței și a transparenței în comunicare.

Toate întrebările, împreună cu răspunsurile venite din partea echipei Safir, pot fi găsite aici www.safir.ro/ro/intrebari-carne-de-pui, pe pagina dedicată acestui subiect de maxim interes atât pentru consumatori, cât și pentru Grupul de firme Safir.

Scopul acestei acțiuni marca Safir este informarea transparentă a consumatorilor, astfel încât totul despre subiectul carnea de pui și produsele Safir să fie limpede ca bună ziua, dar și sondarea pieței cu privire la preocupările, doleanțele și preferințele acestora în materie de carne de pui, acțiune ce reprezentă unul dintre principalii piloni ai dezvoltării continue Grupul de firme Safir.

Campania „Limpede ca bună ziua” încurajează comunicarea transparentă, cu scopul de a demonta miturile industriei cărnii de pui

Campania „Limpede ca bună ziua” încurajează comunicarea transparentă, cu scopul de a demonta miturile industriei cărnii de pui

04.04.2019

Dăm startul unui NOU concurs, cu scopul de a încuraja comunicarea transparentă, de a oferi răspunsuri clare, transparente la toate întrebările consumatorilor privind carnea de pui, demontând astfel miturile industriei cărnii de pui.
Caută la raft produsele Deliciosul de Vaslui în perioada 1 Aprilie-12 Mai, pune o întrebare, înscrie bonul fiscal în concurs și fii câștigător. Mai multe întrebări, mai multe șanse de câștig. Succes! Regulament concurs

 
2018
Concurs ”Deliciosul de Vaslui salvează Râsul” produs partener România neîmblânzită

Concurs ”Deliciosul de Vaslui salvează Râsul” produs partener România neîmblânzită

26.04.2018

Deliciosul de Vaslui, pui cu minte, se alătură unei campanii responsabile, menite să protejeze animalele pe cale de dispariție din România.
Caută la raft produsele Deliciosul de Vaslui și Fomică în perioada 26 aprilie – 25 septembrie 2018, înscrie bonul fiscal în concurs și salvează Râsul împreună cu Deliciosul de Vaslui. Cei mai activi fani câștigă premii cu gust de distracție pentru aventuri în țara ta. Succes! Regulament concurs

 
2017
Concurs ”Pui făcut în toate felurile”

Concurs ”Pui făcut în toate felurile”

01.03.2017

Câte gusturi, atâtea feluri în care să mă poți găti. Și, cum aproape mă gătesc singur, orice preparat Deliciosul de Vaslui vei alege, te vei bucura de gustul adevărat de pui și de o plăcută experiență gustativă. Cumpără produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui în perioada 1 martie – 14 aprilie și înscrie-te în concurs pentru marele premiu. Câștigă și alte zeci de premii pe pagina de Facebook Deliciosul de Vaslui. Succes!
Regulament concurs.

 
2016
Concurs ”Rețete cu ingrediente secrete”

Concurs ”Rețete cu ingrediente secrete”

11.11.2016

Deliciosul de Vaslui te invită să-i spui: ”Care este ingredientul tău secret?” și ”Care este rețeta cu carne de pui?” cu care îți cucerești puiul în cele 5 săptămâni de concurs. Dezvăluie rețeta și ingredientul minune pe care-l pui la gătit pentru a-l impresiona pecel mic, adaugă o poză să văd cum m-ai gătit de voinic și poți fi tu câștigătorul fericit. Regulament concurs

Concurs ” Deliciosul Back to school”

Concurs ” Deliciosul Back to school”

11.09.2016

Cu Deliciosul de Vaslui, este ușor să te pregătești pentru școală.
Postează în comentarii o poză cu un desen realizat de puiul tău de om, unul în care mă desenează pe mine, scrie-mi și câți ani plini de viață are micuțul, iar în prima zi de școală, pe 12 septembrie, poate fi unul dintre câștigătorii unui ghiozdănel personalizat delicios.

Concurs ”Zâmbește Delicios”

Concurs ”Zâmbește Delicios”

25.04.2016

Deliciosul de Vaslui te provoacă să te gândești la cineva care are nevoie de un zâmbet. Postează în comentariu o poză cu cel pe care vrei să-l bucuri, îi dai tag, apoi îți inviți prietenii să te susțină în facerea de fapte bune, dând “like” la comentariul tău. Pe 4 mai, Deliciosul verifică totul, iar prietenul care a primit cele mai multe like-uri câștigă premiul surpriză. Succes!

Concurs ”Săptămâna domnilor... în bucătărie”

Concurs ”Săptămâna domnilor... în bucătărie”

07.03.2016

Deliciosul de Vaslui, cel mai sociabil pui din online, invită toți domnii să intre frumușel în bucătărie și să se apuce de gătit ceva delicios pentru doamne.

Luni, 14 martie, Deliciosul de Vaslui alege, prin tragere la sorți, 3 norocoși care au publicat pe pagina de Facebook Deliciosul de Vaslui imagini cu preparatele delicioase gătite de ei din carne de pui. Îi așteaptă multe premii surprize!

Concurs FUN de Delicios

Concurs FUN de Delicios

08.01.2016

Pentru a începe anul plin de viaţă, încă din prima lună din 2016, Deliciosul de Vaslui, cel mai sociabil şi voinic pui, te invită la discuţii şi la concurs, pe Facebook. Noua provocare începe azi, pe 8 ianuarie şi se termină pe 29 februarie 2016. În această perioadă, cei mai activi şi creativi fani vor fi răsplătiţi cu premii surpriză şi multă distracţie.

Regulament Fun de Delicios

 
2015
Echipa zdravănă pleacă în excursie

Echipa zdravănă pleacă în excursie

30.09.2015

Sărbătorim în continuare, împreună cu puiul nostru, Zdravăn Moldovenesc, 24 de ani de Safir. Pe 3 octombrie 2015, cei 24 de câştigători, cei mai zdraveni de populari şi cei mai zdraveni de creativi, pleacă în excursie, să ducă pofta de viaţă mai departe. În cele 3 zile, vor vizita Castelul Bran, Castelul Peleş, vor ajunge în Râşnov şi în frumosul oraş Sighişoara.

Concurs - Fan de Delicios

Concurs - Fan de Delicios

28.02.2015

Deliciosul de Vaslui le-a pregătit fanilor săi de pe Facebook un nou concurs. Acesta se va desfăşura în perioada 1 martie 2015 – 4 ianuarie 2016. Cei mai activi şi harnici fani vor fi răsplătiţi cu premii lunare, iar la finalul perioadei de concurs, Deliciosul va acorda şi un premiu surpriză. Mai multe detalii găsiţi în regulamentul oficial al campaniei şi pe Facebook.

Regulament Fan de Delicios

Câştigă excursii zdravene

Câştigă excursii zdravene

11.01.2015

Zdravăn Moldovenesc le mulţumeşte tuturor angajaţilor Grupului de firme Safir şi îi invită la CONCURS!
Puiul de moldovean îi trimite în excursie pe 24 dintre cei care l-au crescut cu poftă ca pe puiul lor, de când era mititel şi până s-a făcut un zdrahon şi jumătate şi a plecat la oraş.
Pentru detalii şi alte pofte suplimentare, angajaţii Grupului de firme Safir sunt invitaţi să intre în ECHIPA ZDRAVĂNĂ.

 
2014
Campania „Deliciosul te învață”, la final

Campania „Deliciosul te învață”, la final

08.09.2014

În perioada 15 aprilie – 15 octombrie a.c., grupul de firme Safir, unul din cei mai importanţi producători de carne de pui din ţară, a demarat cea de a doua ediţie a campaniei regionale de responsabilitate socială „Deliciosul te învaţă”.

Machete de presă:

”Deliciosul te învață” - O campanie de educare a prichindeilor

”Deliciosul te învață” - Primele impresii ale campaniei

”Deliciosul te învață” - Un profesor pe placul copiilor

”Deliciosul te învață” - Un brand celebru și foarte iubit

”Deliciosul te învață” continuă să împărtășească celor mici povețele sale

Povestea continuă alături de Deliciosul de Vaslui

Bucatele au acum gust Zdravăn!

Bucatele au acum gust Zdravăn!

20.07.2014

Grupul Safir a lansat recent cel mai nou produs - Zdravăn Moldovenesc - puiul cu creştere lentă şi gust straşnic. Pentru a marca acest moment, moldovencele au străbătut ţara în lung şi-n lat, premiind pe cei care s-au încumetat să regăsească gustul mâncărurilor de altădată cu Zdravăn Moldovenesc. Astfel, toţi cei care le-au întâlnit nu s-au întors acasă cu mâna goală, ci cu un Zdravăn în traistă şi premii tradiţionale: podoaba moldovencei, trăistuţa gospodinei, faţă de masă populară sau ştergarul moldovenesc, pentru o masă autentică îmbelşugată.

 
2013
“Deliciosul te învaţă” – o campanie cu şi despre un stil de viaţă sănătos

“Deliciosul te învaţă” – o campanie cu şi despre un stil de viaţă sănătos

04.07.2013

Proiectul educativ “Deliciosul te învaţă” a fost lansat în aprilie 2013 şi are scopul de a informa copiii preşcolari cu privire la alimentaţia sănătoasă, beneficiile consumului cărnii de pui şi bunele maniere în timpul ritualului mesei.
Necesitatea unei astfel de campanii de responsabilitate socială este din ce în ce mai pregnantă, întrucât interesul faţă de alimentaţia sănătoasă a scăzut foarte mult în ultimul timp. Copiii au tendinţa să mănânce preparate de tip fast-food. Ritmul de viaţă alert al părinţilor îi constrâng şi pe aceştia să acorde mai puţin timp gătitului, fapt ce duce indirect la consumul de produse nesănătoase şi la o alimentaţie dezechilibrată. De asemenea, igiena este un alt factor esenţial pentru sănătatea copilului, de care aceştia trebuie să fie conştienţi şi să şi-l însuşească ca şi obicei de nelipsit înainte de servirea mesei.

 
2011
Concursul Cartea de bucate aniversară 20 ani Safir

Concursul Cartea de bucate aniversară 20 ani Safir

12.09.2011

Intră pe www.maratonulSafir.ro în perioada 8 iunie - 1 septembrie 2011, împărtăşeşte secretele unei reţete care are caingredient principal carnea de pui şi invită-ţi prietenii să te voteze. Arată tuturor că eşti un maratonist convins la tine în bucătărie, iar noi îţi vom premia curajul şi talentul culinar. Cele mai votate 20+202 reţete se vor aduna în cartea de bucate aniversară.
La finalul acestui concurs punem la bătaie 20+202 premii:
    - 2 excursii culinare a câte două persoane în Italia-Toscana
    - 20 de aparate de gătit sănătos
    - 200 de carţi de bucate aniversare cu reţetele câştigătorilor
Regulamentul Oficial este disponibil pe www.maratonulsafir.ro

Dăm start Maratonului aniversar 20 ani Safir!

Dăm start Maratonului aniversar 20 ani Safir!

06.09.2011

Spunem START Maratonului Aniversar 20 ani Safir! Cei 20 de ani de experienţă ne-au învăţat că cel mai important factor de succes al unei afaceri este însuşi clientul. Prin urmare avem pentru iubitorii de carne de pui de calitate multe surprize aniversare!

Grupul de firme Safir sărbătoreşte în 2011, 20 de ani de activitate!

Grupul de firme Safir sărbătoreşte în 2011, 20 de ani de activitate!

13.04.2011

Anul acesta ne sărbătorim şi acest lucru nu va trece neobservat pentru clienţii şi colaboratorii noştrii! Pentru început, în fiecare zi de 20 ale fiecarei luni, clienţii vor avea în magazinele Safir parte de surprize: produse gratuite, bonuri cadou, reduceri de preţ, toate având legatură cu cifra 20. Pentru restul anului vom pregăti şi alte surprize clienţilor din toate magazinele. Îi aşteptăm pe toţi cu mic cu mare să se bucure alături de noi la această aniversare!

 
2010
Pregăteşte-te de Sărbători!

Pregăteşte-te de Sărbători!

03.12.2010

Sfârşitul de an e aşteptat de marea majoritate dintre noi pentru senzaţiile, mirosurile, amintirile şi liniştea pe care le aduc, dar şi pentru gustul bucatelor tradiţionale: cârnaţi aromaţi, caltaboşi aburinzi, sărmăluţe oblojite cu puţină smântână... La toate acestea s-a gândit Deliciosul care şi-a propus să îţi aducă un meniu de sărbători pe bază de carne de pui. Sănătos, uşor de preparat, din produse proaspete şi la îndemână. Aşa că pe sortimentele de pulpă refrigerată, pe o perioadă limitata de 10 zile, toate gospodinele dornice să simtă în propria bucătărie aroma de sărbători vor găsi un meniu surpriză. Cu de toate: tradiţionale, dar şi aperitive apetisante cu care să poată organiza orice masă de sărbători. Şi cu siguranţă vor fi apreciate! Produsele vor fi însoţite şi de câte o mostră gratuită de condiment Maggi Intensavor. E vremea să pui de o masă de Sărbători!

Aripioare delicioase fragede la pungă!

Aripioare delicioase fragede la pungă!

01.12.2010

În plină perioadă a gratarelor Deliciosul de Vaslui îţi oferă o alternativă la gătitul aripioarelor asigurându-ţi totodată şi întregul suportul necesar gătirii acestora: un plic de condimente special pregătite pentru acest sortiment. Pana la sfarsitul lunii iulie 2010, toate tăviţele de aripi şi copănele de aripi refrigerate sunt însoţite la vânzare de un plic de Maggi Ideea Zilei - Aripioare fragede la pungă.

Grătare delicioase şi... condimentate!

Grătare delicioase şi... condimentate!

08.10.2010

E din nou vremea de gratare si, odată cu vremea îmbietoare şi dorinţa de a petrece timpul în natură, clienţii sunt îmbiaţi la raft cu un plic de condimente Maggi Secretul Gustului GRATUIT, ataşat mixului special pentru grătar! Grătarul e aproape gata! Şi asta oricând ai tu chef de o ieşire!

 
2009
Ideea Zilei - retete diversificate pentru meniuri delicioase!

Ideea Zilei - retete diversificate pentru meniuri delicioase!

04.10.2009

Cele mai originale şi rapide reţete Ideea Zilei au însoţit produsele Deliciosul de Vaslui în magazine toată primavara, dând prilejul gospodinelor să încerce noi combinaţii savuroase sau să adauge pe lista lor de preparate sortimente rapid de gătit din carne de pui. Şi nu au fost dezamăgite! Pastele cu carne tocată, pieptul de pui cu smântână sau cu ciuperci, sniţelele crocante din piept de pui au facut deliciul meselor şi au convins gospodinele isteţe!

 
2008
Sărbătoare de Crăciun în Auchan!

Sărbătoare de Crăciun în Auchan!

30.11.2008

Pentru că nu sunt sărbători fără cadouri, clienţii Deliciosului de Vaslui din supermarketurile Auchan beneficiază de o surpriză plăcută: câte un plic de Maggi Appetit pentru fiecare tăviţă de pulpe refrigerate achiziţionate! Iar plicul e generos, suficient cât să ajungă nu doar pentru o tăviţă ci pentru patru! În plus, toţi clienţii, din toată reţeaua de magazine SAFIR au primit reţete tradiţionale de sărbători (cârnaţi, chişcă, sărmăluţe) şi le-au oferit soluţia pentru ca masa festivă de Crăciun să fie mai sănătoasa: folosind carnea tocată de pasăre!

Surprize pentru gospodine

Surprize pentru gospodine

08.11.2008

Clientele Deliciosului au parte de surprize noi din partea lui: idei delicioase în reţete lipite chiar pe produse. E simplu: cumperi produsul, citeşti reţeta de pe el şi chiar o poţi păstra pentru altădată. Ideile sunt deosebite, reţetele delicioase, iar timpul de preparare scurt. Simplu, elegant, practic şi delicios!

Un nou supermarket cu Deliciosul la deschidere!

Un nou supermarket cu Deliciosul la deschidere!

02.09.2008

Interex Bârlad este noul supermarket în care, bineînţeles, Deliciosul dă tonul la carnea de pasăre! Şi pentru că sărbătoarea s-a anunţat cu fast, Deliciosul a fost primul care le-a urat clienţilor bun venit în magazin. Acesta a oferit baloane copiilor, a făcut poze cu cei mici şi cei mari, le-a urat clienţilor cumpărături delicioase şi i-a invitat să profite de promoţia special pregătita pentru această inaugurare: o taviţă de copanele de aripi gratuită la fiecare mix sau pulpe inferioare la tăvită!

Noi avem grijă de gospodinele noastre!

Noi avem grijă de gospodinele noastre!

16.08.2008

Deliciosul de Vaslui reprezintă nu doar o sursă de carne proaspătă pentru gospodine ci şi ... o sursă de inspiraţie! Reţetele de pe produse dau idei gospodinelor, care au din ce în ce mai puţin timp liber. Iar reţetele sunt nu doar delicioase ci şi ingenioase şi economisesc timpul: numai bune de utilizat! Aşa că... vă invităm la reţete!

Deliciosul - prezent în toate hipermarketurile Auchan!

Deliciosul - prezent în toate hipermarketurile Auchan!

12.03.2008

Pentru ca s-au mai inaugurat 3 supermarketuri Auchan anul acesta, Deliciosul a ţinut să fie prezent în toate. Aşa că s-a urcat în Loganul nou-nouţ, roşu ca focul şi a luat străzile României de la un capăt. Prima destinaţie a fost Piteştiul, urmat de Cluj şi Târgu Mureş. Peste tot, aceeaşi reacţie: uau, ce pui/pinguin/găină/raţă simpatic(ă)! Bineînţeles că toţi au primit explicaţii cine e şi ce e Deliciosul de Vaslui! Şi au fost invitaţi să ia o mostra cu ei acasă pentru a se convinge. Şi a fost delicios! Au primit şi delicioase premii numai bune de sărbători: coşuleţe, mănuşi de bucătărie, şorţulete, prosopele, sacoşe de cumpărături.

Câştigătorii promoţiei

Câştigătorii promoţiei "Pui de o vacanţă cu Deliciosul de Vaslui"

12.02.2008

Moroşanu Mariana, Clapă Paul, Bălţatu Diana, Ciorbagiu Ermina, Apetrea Rodica, Diaconescu Ioan Cătălin, Mihai Dan, Covaliu Monica, Crenganeş - Ciorbagiu Andrei, Avădanei Adrian, Postolache Antonela, Pintilie Dumitru, Leon Violeta, Filimon Dulcianu Mariana, Pintilie Ionel, Brumă Ştefan Andrei, Tamaş Mariana, Ciobanu Felicia, Angheluţă Cătălin, Avădanii Liliana.