Familia Safir eşti şi tu!

Suntem o echipă de peste 790 de oameni ghidaţi de aceleaşi valori, prin munca noastră urmărim binele comun, lucrăm împreună şi păstrăm entuziasmul de a face lucrurile responsabil.

Echipa Managerială

Safir este o afacere de familie cu tradiție, de aceea valorile sănătoase, entuziasmul de a face lucrurile cinstite cu orice preț pentru a obține produse cu gust adevărat și dorința de a face lucruri bune și performanță pe piața alimentară fac parte din ADN-ul Safir și se transmit de 7 decenii, 4 generații, din tată în fiu și, cu aceeași responsabilitate, mai departe către cei peste 790 de oameni care fac parte din marea Familie Safir.

SAFIR GEORGE

SAFIR GEORGE

Manager general

SAFIR GHIORGHI

SAFIR GHIORGHI

Administrator

SAFIR IULIAN

SAFIR IULIAN

Manager general adjunct

Secretariat

Departamentul de secretariat asigură primul contact între clienții externi și angajații firmei și reprezintă un liant între departamentele Safir. Mereu amabilă, reprezentanta departamentului are darul de a te asculta și de a-ți oferi suport.

ȚUȚU MIHAELA

ȚUȚU MIHAELA

Asistent Director

Resurse Umane

Având darul de a-i înțelege și fiind dornici de a-i cunoaște și de a-i ajuta, reprezentanții departamentului sunt buni psihologi, capabili să ofere sfaturile cele mai bune celor care au nevoie de ele. Ei știu a comunica cel mai potrivit cu toți angajații, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de felul unic de a fi.

VELIC ALINA

VELIC ALINA

Director Resurse Umane

TUNARIU ANA MARIA

TUNARIU ANA MARIA

Specialist Resurse Umane

ȚIPLEA IOANA

ȚIPLEA IOANA

Șef departament administrare și salarizare

GONTARU ELENA

GONTARU ELENA

Specialist recrutare

Administrativ

Departamentul administrativ asigură suportul pentru buna funcționare a celorlalte departamente, având grijă de tot ceea ce reprezintă întreținerea spațiilor interioare și exterioare ale companiei noastre. Prin planificarea riguroasă a sarcinilor și îndeplinirea lor conform standardelor interne, departamentul administrativ contribuie decisiv la activitatea firmei.

SOLOMON LUCIAN

SOLOMON LUCIAN

Manager Departament Administrativ

ȚURCANU CRISTINA

ȚURCANU CRISTINA

Funcționar administrativ

Echipa Economică

Pentru Familia Safir, cel mai important activ sunt oamenii.
Nimic nu valorează mai mult decât pofta de viață, responsabilitatea și entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preț.
Însă nu totdeauna e ușor să stabilești care e prețul corect pentru a obține produse cu gust adevărat de pui și pentru a crește pe-ndelete, așa cum spune tradiția, pui zdraveni moldovenești.

Specialiștii din echipa noastră economică sunt responsabili, cunosc valoarea puilor noștri și respectă tradiția și calitatea acestora, știu cum să prețuiască munca și priceperea oamenilor din Safir, dar și să calculeze oportunitatea investițiilor pentru o dezvoltare continuă. Iar acest lucru se reflectă în fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, cu bucurie și încredere, de peste 7 decenii.

BUTUCARU RĂZVAN

BUTUCARU RĂZVAN

Manager Financiar

TĂNASE MIHAELA

TĂNASE MIHAELA

Director Economic

SAFIR ROXANA

SAFIR ROXANA

Economist în gestiunea economică

MORARU RALUCA ANDREEA

MORARU RALUCA ANDREEA

Economist

BALAN IOANA

BALAN IOANA

Contabil

BĂICEANU FLORENTINA

BĂICEANU FLORENTINA

Contabil

DURAN ILONA

DURAN ILONA

Operator introducere, validare şi prelucrare date

OANEA SONIA

OANEA SONIA

Șef birou livrare

CÂRCIU LILIANA

CÂRCIU LILIANA

Operator introducere, validare şi prelucrare date

MIHĂIȚĂ ANTON ROBERT

MIHĂIȚĂ ANTON ROBERT

Facturist

Marketing

Când există o varietate atât de mare de produse, reclame și promoții la raft, pare dificil să convingi oamenii să aleagă gustul adevărat de pui doar prin calitățile produsului tău.

Însă când știi că produsele pe care le promovezi au fost obținute cinstit, printr-un proces de producție corect și complex, garantat de experiența de peste 7 decenii a producătorului, faci totul cu încredere și responsabilitate. De aceasta se ocupă echipa de marketing.

OBREJA ANA MARIA

OBREJA ANA MARIA

Manager Marketing și Responsabil Magazine Safir și Rotiserie

COSMA MARIA MIHAELA

COSMA MARIA MIHAELA

Șef departament (Magazine și Rotiserie)

Echipa Comercială

Pentru oamenii din echipa noastră de vânzări e simplu să aducă produsele Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc pe mesele românilor și să obțină, cu fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, satisfacția unei bucurii fără margini, aceeași pe care o au atunci când gătesc aceste produse pentru familiile lor.

HABA DĂNUȚ

HABA DĂNUȚ

Director Comercial

IANCU CRISTINA

IANCU CRISTINA

Director Vânzări

TUDORIE NICOLETA

TUDORIE NICOLETA

Manager Execuție Vânzări

IUREANU IRINEL

IUREANU IRINEL

Reprezentant comercial

AVĂDĂNI LILIANA

AVĂDĂNI LILIANA

Asistent manager

CHELARAȘU IOLANDA

CHELARAȘU IOLANDA

Şef birou / serviciu administrativ

BĂLȚATU DIANA

BĂLȚATU DIANA

Responsabil proces

LUȚĂ LILIANA

LUȚĂ LILIANA

Asistent analist de informaţii

BÂRNOSCHI IOAN

BÂRNOSCHI IOAN

Asistent manager

SIMA ALIN OVIDIU

SIMA ALIN OVIDIU

Reprezentant comercial

Echipa Achiziții

Atunci când piața oferă variante este nevoie de o echipă de specialiști care să analizeze, să filtreze, să compare și să decidă achiziția corectă pentru fiecare departament în parte. Pentru aceste decizii, uneori dificile, ne bazăm pe colegii noștri de la achiziții.

BĂNCEANU MARIAN

BĂNCEANU MARIAN

Manager Achiziții

BORȘ CARMEN

BORȘ CARMEN

Responsabil proces achiziții

GHERMAN PETRICĂ

GHERMAN PETRICĂ

Șef Birou Achiziții

COCUZ CODIN

COCUZ CODIN

Gestionar depozit

Echipa de Producție

Ei sunt colegii noștri care au grijă ca zdravenii și delicioșii noștri pui să îndeplinească toate standardele de calitate, urmărind fiecare „pas” al acestora prin abator.

Începând din zona de primire a puilor și până la ambalare, cu grijă și atenție la orice detaliu, echipa de tehnologi controlează temperaturile, planifică producția, sprijină și colaborează cu celelalte departamente și, bineînțeles, se asigură că produsul care ajunge pe masă este unul cu gust adevărat de pui, ambalat și etichetat corect.

Pare complicat? Nu este, mai ales că fiecare dintre ei lucrează cu drag și cu poftă de viață.

SÎMPETRU ALINA

SÎMPETRU ALINA

Manager Abator

RUSU OANA

RUSU OANA

Sef departament proces flux tehnologic

OBREJA ANA MARIANA

OBREJA ANA MARIANA

Șef departament proces producție

CĂRARE ANDREEA IONELA

CĂRARE ANDREEA IONELA

Responsabil proces

GOGOAȘĂ LARISA

GOGOAȘĂ LARISA

Inginer în industria alimentară

RUSU IOANA CLAUDIA

RUSU IOANA CLAUDIA

Manager Fabrică Preparate

ANDRIEȘ BIANCA

ANDRIEȘ BIANCA

Șef departament producție

Echipa de Doctori Veterinari

Aceștia sunt oamenii care răspund de constanța calității produselor Safir și de implementarea Sistemului de Management Integrat privind Calitatea și Siguranța alimentului la toate nivelurile.

Munca lor începe în abator unde are loc controlul preoperațional – de la verificarea parametrilor de funcționare a utilajelor până la evaluarea atentă a stării de sănătate și bunăstare a păsărilor vii – și se continuă în laborator, unde sunt analizate diverse probe și realizate testele de sanitație.

Ei sunt cei care urmăresc trasabilitatea produselor pe fluxul de fabricație și ne asigură de fiecare dată că produsele Safir respectă toate standardele de calitate în domeniu - ISO, BRC și IFS - și sunt conforme cu normele în vigoare. De atenția, profesionalismul și dedicarea lor depinde întreg procesul de producție a puilor cu gust adevărat de pui, crescuți corect și responsabil.

IRIMIA OVIDIU

IRIMIA OVIDIU

Șef departament Calitate și Igienizare

POPA ALEXANDRU

POPA ALEXANDRU

Analist calitate

DĂRIESCU ALEXANDRA

DĂRIESCU ALEXANDRA

Specialist în domeniul calităţii

CATARAMĂ ANA- MARIA

CATARAMĂ ANA- MARIA

Analist calitate

Echipa de Audit

Fiecare cercetător e unic în felul său, dar ceea ce îi leagă pe toți cercetătorii din echipa Safir este pofta de a afla lucruri noi despre gustul adevărat de pui al Deliciosului de Vaslui și roșeața naturală din obrajii puiului nostru cu creștere lentă, Zdravăn Moldovenesc.
Cum fac acest lucru?

Totul începe cu analiza atentă și responsabilă a calității materiei prime, urmată de analizele permanente de sanitație realizate în laboratorul lor plin de aparatură complicată pentru noi toți, dar cunoscută în amănunt de fiecare dintre ei, și testarea produsului final, care va ajunge în bucătăriile a milioane de români.

Împreună sunt ca un filtru pentru siguranța și constanța calității puilor noștri, iar curiozitatea, pasiunea și perseverența cu care fac acest lucru reprezintă o sursă de inspirație permanentă pentru fiecare dintre noi. Și... mai e ceva care ne place extrem de mult la ei: sunt… foarte exigenți, nu treci ușor de ei.

DIACONU DIANA

DIACONU DIANA

Manager Mediu, Audit și Laborator

BRAȘOVEANU CERASELA

BRAȘOVEANU CERASELA

Specialist mediu și audit (specialist niv VI)

DAVID MIHAELA

DAVID MIHAELA

Chimist şef secţie, laborator

RÂPĂ ROXANA-DUMITRIȚA

RÂPĂ ROXANA-DUMITRIȚA

Chimist

STANCU PETRONELA

STANCU PETRONELA

Chimist

BUȚĂ GEORGIANA

BUȚĂ GEORGIANA

Biolog

Echipa Tehnică

Tehnic vorbind, totul este simplu când lucrezi cu cele mai performante utilaje și echipamente tehnologice, însă procesul de producție exigent și responsabil de la Safir implică vigilență, profesionalism și viteză de reacție pe toate nivelurile de acțiune – de la supravegherea funcționării corecte a echipamentelor, utilajelor, instalațiilor și autovehiculelor până la întreținerea acestora.
Echipa tehnică Safir înseamnă oameni dedicați și responsabili, adevărați profesioniști, inovatori la nivel de soluții și orientați spre dezvoltare continuă.

Dar ceea ce îi face cu adevărat speciali este pofta de viață, dedicarea și căldura cu care lucrează alături de cei peste 790 de membri ai familiei Safir, oferindu-le întotdeauna cele mai bune soluții și sprijin în realizarea lanțului valoric.

OBREJA CIPRIAN

OBREJA CIPRIAN

Șef departament

GÎZA MARIAN

GÎZA MARIAN

Şef departament

NIMIRCEAG SORIN

NIMIRCEAG SORIN

Şef formaţie

CIREȘ OVIDIU

CIREȘ OVIDIU

Specialist îmbunătățiri procese

DIACONU LUCIAN

DIACONU LUCIAN

Inginer de sistem în informatică

PARFENE ADRIAN

PARFENE ADRIAN

Șef departament

DIBU IULIAN

DIBU IULIAN

Şef atelier

GANDORE ROMEO

GANDORE ROMEO

Şef formaţie

Echipa Sagem

Cu grija și dăruirea continuă a oamenilor plini de viață de la Safir, puii noștri, Zdraveni și Delicioși, cresc frumos în fermele proprii din Vaslui (Rosiești), Botoșani (Cucorăni, Leorda) și Bacău (Simila, Parincea și Tătărăști), într-un mediu controlat și biosecurizat.

Ei sunt cei care îi ocrotesc din prima zi de viață și se asigură că sunt hrăniți corect, cu tot ceea ce e mai bun, ca să crească zdraveni și voinici.
Așa cum bine știți, pentru acest lucru este nevoie de multă dragoste, grijă și muncă, dar oamenii din fermele noastre fac totul cu entuziasm și poftă de viață în fiecare zi.

FOCȘA MARIAN

FOCȘA MARIAN

Manager ferme

IGNAT PETRONELA

IGNAT PETRONELA

Şef fermă agricolă (agrozootehnică)

BUCĂTARU ELENA

BUCĂTARU ELENA

Medic veterinar şef

BUBURUZ MIHAI

BUBURUZ MIHAI

Medic veterinar

ANDRIESEI FELICIA

ANDRIESEI FELICIA

Şef echipă specializată

DUMITRAȘ MONICA

DUMITRAȘ MONICA

Şef echipă specializată

MORUZI LARISA

MORUZI LARISA

Inginer zootehnist

HĂRCUȚĂ IONUȚ

HĂRCUȚĂ IONUȚ

Inginer zootehnist

ARTIN IULIAN

ARTIN IULIAN

Şef echipă specializată

GAVRIL MARIAN

GAVRIL MARIAN

Operator introducere, validare şi prelucrare date

Echipa Nutriva

Oamenii din Fabrica de Nutrețuri combinate asigură exigența procesării furajelor pentru puii Zdraveni și Delicioși crescuţi în fermele noastre și sunt responsabili de hrana acestora.

Datorită muncii și dăruirii lor, calitatea produselor Safir este supravegheată atent, încă din faza incipientă. Cum reușesc să facă acest lucru?

Primesc și verifică foarte bine cerealele, se asigură de respectarea strictă a rețetelor și fac analize aprofundate de laborator pentru materiile prime și produsul finit. Și, pentru că sunt mereu în căutarea celor mai bune surse de hrană pentru puii noștri, au grijă să inoveze permanent rețetele pentru puii cu creștere normală și lentă, păstrând gustul adevărat de pui.

GHIORGHIASA TUDOREL

GHIORGHIASA TUDOREL

Manager FNC

ANTONIU OVIDIU

ANTONIU OVIDIU

Șef Departament proces producție

LUCHIAN VASILICĂ LUCIAN

LUCHIAN VASILICĂ LUCIAN

Director Vânzări

ENACHE MARIAN

ENACHE MARIAN

Șef departament achiziții

CRĂCIUN RALUCA

CRĂCIUN RALUCA

Economist șef

IORDACHE VASILICA

IORDACHE VASILICA

Operator prelucrare, introducere si validare date

HABA SIMONA

HABA SIMONA

Șef laborator

LAZĂR ALEXANDRA

LAZĂR ALEXANDRA

Chimist

ȚANȚU STRINDEN SAMUELA

ȚANȚU STRINDEN SAMUELA

Chimist

ADAM NELA

ADAM NELA

Tehnician chimist

MATEI DIANA LOREDANA

MATEI DIANA LOREDANA

Biolog

MOVILĂ MIHAELA

MOVILĂ MIHAELA

Biolog

Rendering

Cu pricepere și dărurire acești oameni transformă subprodusele din abatoare în materii prime pentru alte industrii. Este una din cele mai vechi industrii și, făcând parte din lanțul alimentar, aceasta rezolvă problema majoră în ceea ce privește managementul deșeurilor provenite din activitatea de abatorizare.

PODOLEANU VLAD

PODOLEANU VLAD

Manager Fabrică de Făinuri Proteice Chițcani

ONOFREI COSTEL

ONOFREI COSTEL

Responsabil proces

MUNTEANU DORIN

MUNTEANU DORIN

Şef formație mentenanță

BROASCĂ VICTOR

BROASCĂ VICTOR

Responsabil proces

Descoperă felul de a fi bun al oamenilor din Familia Safir!

Vezi secțiunea Interviuri