string(4) "menu"
Suntem o echipă de peste 800 de oameni ghidaţi de aceleaşi valori, prin munca noastră urmărim binele comun, lucrăm împreună şi păstrăm entuziasmul de a face lucrurile responsabil.
Safir este o afacere de familie cu tradiție, de aceea valorile sănătoase, entuziasmul de a face lucrurile cinstite cu orice preț pentru a obține produse cu gust adevărat și dorința de a face lucruri bune și performanță pe piața alimentară fac parte din ADN-ul Safir și se transmit de 7 decenii, 4 generații, din tată în fiu și, cu aceeași responsabilitate, mai departe către cei peste 790 de oameni care fac parte din marea Familie Safir.
Departamentul de secretariat asigură primul contact între clienții externi și angajații firmei și reprezintă un liant între departamentele Safir. Mereu amabilă, reprezentanta departamentului are darul de a te asculta și de a-ți oferi suport.
Având darul de a-i înțelege și fiind dornici de a-i cunoaște și de a-i ajuta, reprezentanții departamentului sunt buni psihologi, capabili să ofere sfaturile cele mai bune celor care au nevoie de ele. Ei știu a comunica cel mai potrivit cu toți angajații, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de felul unic de a fi.
Departamentul administrativ asigură suportul pentru buna funcționare a celorlalte departamente, având grijă de tot ceea ce reprezintă întreținerea spațiilor interioare și exterioare ale companiei noastre. Prin planificarea riguroasă a sarcinilor și îndeplinirea lor conform standardelor interne, departamentul administrativ contribuie decisiv la activitatea firmei.
Pentru Familia Safir, cel mai important activ sunt oamenii.
Nimic nu valorează mai mult decât pofta de viață, responsabilitatea și entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preț.
Însă nu totdeauna e ușor să stabilești care e prețul corect pentru a obține produse cu gust adevărat de pui și pentru a crește pe-ndelete, așa cum spune tradiția, pui zdraveni moldovenești.
Specialiștii din echipa noastră economică sunt responsabili, cunosc valoarea puilor noștri și respectă tradiția și calitatea acestora, știu cum să prețuiască munca și priceperea oamenilor din Safir, dar și să calculeze oportunitatea investițiilor pentru o dezvoltare continuă. Iar acest lucru se reflectă în fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, cu bucurie și încredere, de peste 7 decenii.
Când există o varietate atât de mare de produse, reclame și promoții la raft, pare dificil să convingi oamenii să aleagă gustul adevărat de pui doar prin calitățile produsului tău.
Însă când știi că produsele pe care le promovezi au fost obținute cinstit, printr-un proces de producție corect și complex, garantat de experiența de peste 7 decenii a producătorului, faci totul cu încredere și responsabilitate. De aceasta se ocupă echipa de marketing.
Pentru oamenii din echipa noastră de vânzări e simplu să aducă produsele Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc pe mesele românilor și să obțină, cu fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, satisfacția unei bucurii fără margini, aceeași pe care o au atunci când gătesc aceste produse pentru familiile lor.
Atunci când piața oferă variante este nevoie de o echipă de specialiști care să analizeze, să filtreze, să compare și să decidă achiziția corectă pentru fiecare departament în parte. Pentru aceste decizii, uneori dificile, ne bazăm pe colegii noștri de la achiziții.
Ei sunt colegii noștri care au grijă ca zdravenii și delicioșii noștri pui să îndeplinească toate standardele de calitate, urmărind fiecare „pas” al acestora prin abator.
Începând din zona de primire a puilor și până la ambalare, cu grijă și atenție la orice detaliu, echipa de tehnologi controlează temperaturile, planifică producția, sprijină și colaborează cu celelalte departamente și, bineînțeles, se asigură că produsul care ajunge pe masă este unul cu gust adevărat de pui, ambalat și etichetat corect.
Pare complicat? Nu este, mai ales că fiecare dintre ei lucrează cu drag și cu poftă de viață.
Aceștia sunt oamenii care răspund de constanța calității produselor Safir și de implementarea Sistemului de Management Integrat privind Calitatea și Siguranța alimentului la toate nivelurile.
Munca lor începe în abator unde are loc controlul preoperațional – de la verificarea parametrilor de funcționare a utilajelor până la evaluarea atentă a stării de sănătate și bunăstare a păsărilor vii – și se continuă în laborator, unde sunt analizate diverse probe și realizate testele de sanitație.
Ei sunt cei care urmăresc trasabilitatea produselor pe fluxul de fabricație și ne asigură de fiecare dată că produsele Safir respectă toate standardele de calitate în domeniu - ISO, BRC și IFS - și sunt conforme cu normele în vigoare. De atenția, profesionalismul și dedicarea lor depinde întreg procesul de producție a puilor cu gust adevărat de pui, crescuți corect și responsabil.
Fiecare cercetător e unic în felul său, dar ceea ce îi leagă pe toți cercetătorii din echipa Safir este pofta de a afla lucruri noi despre gustul adevărat de pui al Deliciosului de Vaslui și roșeața naturală din obrajii puiului nostru cu creștere lentă, Zdravăn Moldovenesc.
Cum fac acest lucru?
Totul începe cu analiza atentă și responsabilă a calității materiei prime, urmată de analizele permanente de sanitație realizate în laboratorul lor plin de aparatură complicată pentru noi toți, dar cunoscută în amănunt de fiecare dintre ei, și testarea produsului final, care va ajunge în bucătăriile a milioane de români.
Împreună sunt ca un filtru pentru siguranța și constanța calității puilor noștri, iar curiozitatea, pasiunea și perseverența cu care fac acest lucru reprezintă o sursă de inspirație permanentă pentru fiecare dintre noi. Și... mai e ceva care ne place extrem de mult la ei: sunt… foarte exigenți, nu treci ușor de ei.
Tehnic vorbind, totul este simplu când lucrezi cu cele mai performante utilaje și echipamente tehnologice, însă procesul de producție exigent și responsabil de la Safir implică vigilență, profesionalism și viteză de reacție pe toate nivelurile de acțiune – de la supravegherea funcționării corecte a echipamentelor, utilajelor, instalațiilor și autovehiculelor până la întreținerea acestora.
Echipa tehnică Safir înseamnă oameni dedicați și responsabili, adevărați profesioniști, inovatori la nivel de soluții și orientați spre dezvoltare continuă.
Dar ceea ce îi face cu adevărat speciali este pofta de viață, dedicarea și căldura cu care lucrează alături de cei peste 790 de membri ai familiei Safir, oferindu-le întotdeauna cele mai bune soluții și sprijin în realizarea lanțului valoric.
Cu grija și dăruirea continuă a oamenilor plini de viață de la Safir, puii noștri, Zdraveni și Delicioși, cresc frumos în fermele proprii din Vaslui (Rosiești), Botoșani (Cucorăni, Leorda) și Bacău (Simila, Parincea și Tătărăști), într-un mediu controlat și biosecurizat.
Ei sunt cei care îi ocrotesc din prima zi de viață și se asigură că sunt hrăniți corect, cu tot ceea ce e mai bun, ca să crească zdraveni și voinici.
Așa cum bine știți, pentru acest lucru este nevoie de multă dragoste, grijă și muncă, dar oamenii din fermele noastre fac totul cu entuziasm și poftă de viață în fiecare zi.
Oamenii din Fabrica de Nutrețuri combinate asigură exigența procesării furajelor pentru puii Zdraveni și Delicioși crescuţi în fermele noastre și sunt responsabili de hrana acestora.
Datorită muncii și dăruirii lor, calitatea produselor Safir este supravegheată atent, încă din faza incipientă. Cum reușesc să facă acest lucru?
Primesc și verifică foarte bine cerealele, se asigură de respectarea strictă a rețetelor și fac analize aprofundate de laborator pentru materiile prime și produsul finit. Și, pentru că sunt mereu în căutarea celor mai bune surse de hrană pentru puii noștri, au grijă să inoveze permanent rețetele pentru puii cu creștere normală și lentă, păstrând gustul adevărat de pui.
Cu pricepere și dărurire acești oameni transformă subprodusele din abatoare în materii prime pentru alte industrii. Este una din cele mai vechi industrii și, făcând parte din lanțul alimentar, aceasta rezolvă problema majoră în ceea ce privește managementul deșeurilor provenite din activitatea de abatorizare.