Suntem o echipă de peste 790 de oameni ghidaţi de aceleaşi valori, prin munca noastră urmărim binele comun, lucrăm împreună şi păstrăm entuziasmul de a face lucrurile responsabil.
Safir este o afacere de familie cu tradiție, de aceea valorile sănătoase, entuziasmul de a face lucrurile cinstite cu orice preț pentru a obține produse cu gust adevărat și dorința de a face lucruri bune și performanță pe piața alimentară fac parte din ADN-ul Safir și se transmit de 7 decenii, 4 generații, din tată în fiu și, cu aceeași responsabilitate, mai departe către cei peste 790 de oameni care fac parte din marea Familie Safir.
SAFIR GEORGE
Manager general
SAFIR GHIORGHI
Administrator
SAFIR IULIAN
Manager general adjunct
BUTNARIU CRISTINA
Manager general adjunct
Departamentul de secretariat asigură primul contact între clienții externi și angajații firmei și reprezintă un liant între departamentele Safir. Mereu amabilă, reprezentanta departamentului are darul de a te asculta și de a-ți oferi suport.
ȚUȚU MIHAELA
Asistent Director
Având darul de a-i înțelege și fiind dornici de a-i cunoaște și de a-i ajuta, reprezentanții departamentului sunt buni psihologi, capabili să ofere sfaturile cele mai bune celor care au nevoie de ele. Ei știu a comunica cel mai potrivit cu toți angajații, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de felul unic de a fi.
VELIC ALINA
Director Resurse Umane
TUNARIU ANA MARIA
Specialist Resurse Umane
ȚIPLEA IOANA
Șef departament administrare și salarizare
GONTARU ELENA
Specialist recrutare
Departamentul administrativ asigură suportul pentru buna funcționare a celorlalte departamente, având grijă de tot ceea ce reprezintă întreținerea spațiilor interioare și exterioare ale companiei noastre. Prin planificarea riguroasă a sarcinilor și îndeplinirea lor conform standardelor interne, departamentul administrativ contribuie decisiv la activitatea firmei.
CIOCAN LARISA
Șef departament
SOLOMON LUCIAN
Manager Departament Administrativ
ȚURCANU CRISTINA
Funcționar administrativ
URSU DIANA- MIHAELA
Șef echipă specializată
Pentru Familia Safir, cel mai important activ sunt oamenii.
Nimic nu valorează mai mult decât pofta de viață, responsabilitatea și entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preț.
Însă nu totdeauna e ușor să stabilești care e prețul corect pentru a obține produse cu gust adevărat de pui și pentru a crește pe-ndelete, așa cum spune tradiția, pui zdraveni moldovenești.
Specialiștii din echipa noastră economică sunt responsabili, cunosc valoarea puilor noștri și respectă tradiția și calitatea acestora, știu cum să prețuiască munca și priceperea oamenilor din Safir, dar și să calculeze oportunitatea investițiilor pentru o dezvoltare continuă. Iar acest lucru se reflectă în fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, cu bucurie și încredere, de peste 7 decenii.
BUTUCARU RĂZVAN
Manager Financiar
TĂNASE MIHAELA
Director Economic
SAFIR ROXANA
Economist în gestiunea economică
MORARU RALUCA ANDREEA
Economist
BALAN IOANA
Contabil
BĂICEANU FLORENTINA
Contabil
DURAN ILONA
Operator introducere, validare şi prelucrare date
OANEA SONIA
Șef birou livrare
CÂRCIU LILIANA
Operator introducere, validare şi prelucrare date
MIHĂIȚĂ ANTON ROBERT
Facturist
Când există o varietate atât de mare de produse, reclame și promoții la raft, pare dificil să convingi oamenii să aleagă gustul adevărat de pui doar prin calitățile produsului tău.
Însă când știi că produsele pe care le promovezi au fost obținute cinstit, printr-un proces de producție corect și complex, garantat de experiența de peste 7 decenii a producătorului, faci totul cu încredere și responsabilitate. De aceasta se ocupă echipa de marketing.
OBREJA ANA MARIA
Manager Marketing și Responsabil Magazine Safir și Rotiserie
COSMA MARIA MIHAELA
Șef departament (Magazine și Rotiserie)
Pentru oamenii din echipa noastră de vânzări e simplu să aducă produsele Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc pe mesele românilor și să obțină, cu fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, satisfacția unei bucurii fără margini, aceeași pe care o au atunci când gătesc aceste produse pentru familiile lor.
HABA DĂNUȚ
Director Comercial
IANCU CRISTINA
Director Vânzări
TUDORIE NICOLETA
Manager Execuție Vânzări
IUREANU IRINEL
Reprezentant comercial
AVĂDĂNI LILIANA
Asistent manager
CHELARAȘU IOLANDA
Şef birou / serviciu administrativ
BĂLȚATU DIANA
Responsabil proces
LUȚĂ LILIANA
Asistent analist de informaţii
BÂRNOSCHI IOAN
Asistent manager
SIMA ALIN OVIDIU
Reprezentant comercial
Atunci când piața oferă variante este nevoie de o echipă de specialiști care să analizeze, să filtreze, să compare și să decidă achiziția corectă pentru fiecare departament în parte. Pentru aceste decizii, uneori dificile, ne bazăm pe colegii noștri de la achiziții.
BĂNCEANU MARIAN
Manager Achiziții
BORȘ CARMEN
Responsabil proces achiziții
GHERMAN PETRICĂ
Șef Birou Achiziții
COCUZ CODIN
Gestionar depozit
Ei sunt colegii noștri care au grijă ca zdravenii și delicioșii noștri pui să îndeplinească toate standardele de calitate, urmărind fiecare „pas” al acestora prin abator.
Începând din zona de primire a puilor și până la ambalare, cu grijă și atenție la orice detaliu, echipa de tehnologi controlează temperaturile, planifică producția, sprijină și colaborează cu celelalte departamente și, bineînțeles, se asigură că produsul care ajunge pe masă este unul cu gust adevărat de pui, ambalat și etichetat corect.
Pare complicat? Nu este, mai ales că fiecare dintre ei lucrează cu drag și cu poftă de viață.
SÎMPETRU ALINA
Manager Abator
RUSU OANA
Sef departament proces flux tehnologic
OBREJA ANA MARIANA
Șef departament proces producție
CĂRARE ANDREEA IONELA
Responsabil proces
GOGOAȘĂ LARISA
Inginer în industria alimentară
RUSU IOANA CLAUDIA
Manager Fabrică Preparate
ANDRIEȘ BIANCA
Șef departament producție
Aceștia sunt oamenii care răspund de constanța calității produselor Safir și de implementarea Sistemului de Management Integrat privind Calitatea și Siguranța alimentului la toate nivelurile.
Munca lor începe în abator unde are loc controlul preoperațional – de la verificarea parametrilor de funcționare a utilajelor până la evaluarea atentă a stării de sănătate și bunăstare a păsărilor vii – și se continuă în laborator, unde sunt analizate diverse probe și realizate testele de sanitație.
Ei sunt cei care urmăresc trasabilitatea produselor pe fluxul de fabricație și ne asigură de fiecare dată că produsele Safir respectă toate standardele de calitate în domeniu - ISO, BRC și IFS - și sunt conforme cu normele în vigoare. De atenția, profesionalismul și dedicarea lor depinde întreg procesul de producție a puilor cu gust adevărat de pui, crescuți corect și responsabil.
IRIMIA OVIDIU
Șef departament Calitate și Igienizare
BUBURUZ MIHAI
Medic veterinar
POPA ALEXANDRU
Analist calitate
DĂRIESCU ALEXANDRA
Specialist în domeniul calităţii
CATARAMĂ ANA- MARIA
Analist calitate
Fiecare cercetător e unic în felul său, dar ceea ce îi leagă pe toți cercetătorii din echipa Safir este pofta de a afla lucruri noi despre gustul adevărat de pui al Deliciosului de Vaslui și roșeața naturală din obrajii puiului nostru cu creștere lentă, Zdravăn Moldovenesc.
Cum fac acest lucru?
Totul începe cu analiza atentă și responsabilă a calității materiei prime, urmată de analizele permanente de sanitație realizate în laboratorul lor plin de aparatură complicată pentru noi toți, dar cunoscută în amănunt de fiecare dintre ei, și testarea produsului final, care va ajunge în bucătăriile a milioane de români.
Împreună sunt ca un filtru pentru siguranța și constanța calității puilor noștri, iar curiozitatea, pasiunea și perseverența cu care fac acest lucru reprezintă o sursă de inspirație permanentă pentru fiecare dintre noi. Și... mai e ceva care ne place extrem de mult la ei: sunt… foarte exigenți, nu treci ușor de ei.
DIACONU DIANA
Manager Mediu, Audit și Laborator
BRAȘOVEANU CERASELA
Specialist mediu și audit (specialist niv VI)
DAVID MIHAELA
Chimist şef secţie, laborator
RÂPĂ ROXANA-DUMITRIȚA
Chimist
STANCU PETRONELA
Chimist
BUȚĂ GEORGIANA
Biolog
Tehnic vorbind, totul este simplu când lucrezi cu cele mai performante utilaje și echipamente tehnologice, însă procesul de producție exigent și responsabil de la Safir implică vigilență, profesionalism și viteză de reacție pe toate nivelurile de acțiune – de la supravegherea funcționării corecte a echipamentelor, utilajelor, instalațiilor și autovehiculelor până la întreținerea acestora.
Echipa tehnică Safir înseamnă oameni dedicați și responsabili, adevărați profesioniști, inovatori la nivel de soluții și orientați spre dezvoltare continuă.
Dar ceea ce îi face cu adevărat speciali este pofta de viață, dedicarea și căldura cu care lucrează alături de cei peste 790 de membri ai familiei Safir, oferindu-le întotdeauna cele mai bune soluții și sprijin în realizarea lanțului valoric.
OBREJA CIPRIAN
Șef departament
GÎZA MARIAN
Şef departament
NIMIRCEAG SORIN
Şef formaţie
CIREȘ OVIDIU
Specialist îmbunătățiri procese
DIACONU LUCIAN
Inginer de sistem în informatică
PARFENE ADRIAN
Conducător activitate de transport rutier
DIBU IULIAN
Şef atelier
GANDORE ROMEO
Şef formaţie
Cu grija și dăruirea continuă a oamenilor plini de viață de la Safir, puii noștri, Zdraveni și Delicioși, cresc frumos în fermele proprii din Vaslui (Rosiești), Botoșani (Cucorăni, Leorda) și Bacău (Simila, Parincea și Tătărăști), într-un mediu controlat și biosecurizat.
Ei sunt cei care îi ocrotesc din prima zi de viață și se asigură că sunt hrăniți corect, cu tot ceea ce e mai bun, ca să crească zdraveni și voinici.
Așa cum bine știți, pentru acest lucru este nevoie de multă dragoste, grijă și muncă, dar oamenii din fermele noastre fac totul cu entuziasm și poftă de viață în fiecare zi.
FOCȘA MARIAN
Manager ferme
MANEA ANGELICA
Economist-şef
BOCĂNEȚ ADELINA
Medic veterinar
IGNAT PETRONELA
Şef fermă agricolă (agrozootehnică)
BUCĂTARU ELENA
Medic veterinar şef
ANDRIESEI FELICIA
Şef echipă specializată
DUMITRAȘ MONICA
Şef echipă specializată
MORUZI LARISA
Inginer zootehnist
HĂRCUȚĂ IONUȚ
Inginer zootehnist
ARTIN IULIAN
Şef echipă specializată
GAVRIL MARIAN
Operator introducere, validare şi prelucrare date
Oamenii din Fabrica de Nutrețuri combinate asigură exigența procesării furajelor pentru puii Zdraveni și Delicioși crescuţi în fermele noastre și sunt responsabili de hrana acestora.
Datorită muncii și dăruirii lor, calitatea produselor Safir este supravegheată atent, încă din faza incipientă. Cum reușesc să facă acest lucru?
Primesc și verifică foarte bine cerealele, se asigură de respectarea strictă a rețetelor și fac analize aprofundate de laborator pentru materiile prime și produsul finit. Și, pentru că sunt mereu în căutarea celor mai bune surse de hrană pentru puii noștri, au grijă să inoveze permanent rețetele pentru puii cu creștere normală și lentă, păstrând gustul adevărat de pui.
CRĂCIUN RALUCA
Economist șef
IORDACHE VASILICA
Operator prelucrare, introducere si validare date
HABA SIMONA
Șef laborator
GHIORGHIASA TUDOREL
Manager FNC
ANTONIU OVIDIU
Șef Departament proces producție
DÎMBU ROBERT CRISTIAN
Șef Departament proces logistică
LUCHIAN VASILICĂ LUCIAN
Director Vânzări
ENACHE MARIAN
Șef departament achiziții
LAZĂR ALEXANDRA
Chimist
ȚANȚU STRINDEN SAMUELA
Chimist
ADAM NELA
Tehnician chimist
MATEI DIANA LOREDANA
Biolog
MOVILĂ MIHAELA
Biolog
Cu pricepere și dărurire acești oameni transformă subprodusele din abatoare în materii prime pentru alte industrii. Este una din cele mai vechi industrii și, făcând parte din lanțul alimentar, aceasta rezolvă problema majoră în ceea ce privește managementul deșeurilor provenite din activitatea de abatorizare.
PODOLEANU VLAD
Manager Fabrică de Făinuri Proteice Chițcani
ONOFREI COSTEL
Responsabil proces
MUNTEANU DORIN
Şef formație mentenanță
BROASCĂ VICTOR
Responsabil proces
PALIMARICIUC RADU
Șef proces fabricație
MORARI PATRICIU-ALEXANDRU
Șef formație (Depozitare și Livrare)