Felul de a fi bun față de parteneriatele adevărate

Familia Safir, în parteneriat cu D.G.A.S.P.C. Vaslui, Iași și Botoșani contribuie la integrarea profesională a tinerilor care părăsesc sistemul de protecție a copilului în scopul facilitării integrării profesionale (tineri de peste 18 ani).

Prin inițiativa noastră, demarată în luna Octombrie 2021, am reușit, până în prezent, să integrăm în câmpul muncii la nivelul Grupului de firme Safir tineri proveniți din sistemul de protecție socială.

Familia Safir a fost, este și va fi un partener de lungă durată pentru integrarea profesională/socială a tinerilor proveniți din sistemul de protecție.

Familia Safir este și va fi un partener pentru instituțiile de învățământ din Județul Vaslui, care pregătesc tinerii pentru viitor.

Prin aceste parteneriate, oferim tinerilor posibilitatea de a-și consolida informațiile teoretice prin programele de practică în cadrul companiei noastre și care vin să completeze într-un mod plăcut bagajul de cunoștințe teoretice al acestora.

În Iunie 2022, Compania Safir împreună cu Institutul Regional de Oncologie Iași (IRO) și Fundația Enable România au organizat Campania de prevenție a cancerului de col uterin - Fii responsabilă de sănătatea ta! În cadrul campaniei au beneficiat de screening un număr de 84 de angajate din cadrul Safir.