Deliciosul de Vaslui

Deliciosul de Vaslui este brandul Familia Safir sub care se găsesc produsele din carne de culoare naturală alb-rozie, fără coloranți, care provin din păsări crescute în ferme rurale proprii. Noul ambalaj mov vă oferă o experiență unică live din fermele Familia Safir.

 

Fără coloranți

Culoarea naturală a cărnii de pui este alb-rozie datorită absenței coloranților din hrană.

 

Ferme rurale

În fermele rurale românești Familia Safir se asigură bunăstarea puilor, crescuți în aer curat.

 

Live din Ferme

O experiență unică live din ferme ce va permite consumatorului să vadă în direct cum sunt crescute păsările în bunăstare.

 

Garanție a familiei Safir

Familia Safir reprezintă garanția pentru produse făcute cu responsabilitate pe întreaga linie de business.

Întrebări & Răspunsuri

Suntem mereu alături de comunitatea noastră și învățăm în fiecare zi să facem bine tuturor. Pentru cei care au curiozități despre carnea noastră de pasăre, specialiștii noștri de la Safir au cele mai sincere și transparente răspunsuri.

  • Crestere

  • Pui

Garanție a familiei Safir

Pentru a păstra moştenirea familiei noastre şi pentru a ne asigura că acest lucru este respectat în întreg procesul de producţie şi produsul ajunge exact aşa cum ţi-am promis la tine, am realizat şi continuăm să o facem, prin investiţii permanente şi implicare responsabilă, un lanţ valoric integrat, cu impact major asupra calităţii produselor noastre. Felul de a fi bun reprezintă, de peste 7 decenii, garanţie a familiei Safir.

Vezi detalii