Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în [...]
Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
În abatorul de păsări nu se produce carne preparată. Această activitate necesită tehnologii de preparare (injectare cu diverse soluții care să modifice calitățile cărnii) și pentru [...]
Puii sunt precum copiii: dacă ai grijă de ei cât îi creşti, îi supraveghezi şi iei măsurile necesare pentru o bună creştere, atunci obții rezultatul aşteptat. În acest sens, ne [...]
În abatorul de păsări nu se produce carne preparată. Această activitate necesită tehnologii de preparare (injectare cu diverse soluții care să modifice calitățile cărnii) și pentru [...]
Hormonii sunt substanțe produse de glandele endocrine și reglează metabolismul animalelor și oamenilor în mod natural. Acestea sunt situate în anumite zone din organism (în măcelărie sunt [...]
Carnea de pasăre proaspătă se recomandă a fi spălată înainte de a fi preparată. [...]
În funcție de rasa puilor, vârsta acestora și de condițiile de creștere din fermă, cantitatea de furaj poate diferi. În general, există un coeficient care se numește indice de [...]
După ce este tăiat, pentru a se facilita îndepărtarea penelor (deplumarea sau jumulirea), pasărea se imersează în apă fierbinte 60-65ᴼC timp de 2-3 minute și apoi penele se [...]
Antibioticele se folosesc ca tratament administrat în apa de băut pentru tratarea păsărilor bolnave sau a loturilor care conțin păsări bolnave. Toate tratamentele cu antibiotice se [...]
Toată carnea păsărilor este bine să fie consumată, fiind recomandată și copiilor, datorită faptului că este un aliment echilibrat din punct de vedere al aportului de proteine, glucide și [...]
Puii roșiatici sunt pui care nu au fost sângerați corespunzător sau care pe timpul transportului au suferit de frig. Nu există diferențe de gust între ei, dar pot apărea diferențe în [...]
Așa cum este înscris și pe etichetă, pieptul de pui conține următoarele condimente: sare, boia, ceapă, usturoi, enibahar, piper și ulei de floarea-soarelui. [...]
Deţinem fabrica noastră de nutreţuri, gestionăm reţetele, controlăm calitatea cerealelor în laboratorul propriu, deţinem fermele proprii, unde îi creştem cu oamenii noştri (Grupul de [...]
Acest termen nu se schimbă în funcție de anotimp. În trecut, în sezonul cald, pentru primele două produse termenul de valabilitate era de 5 zile pe rețeaua de distribuție [...]