Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Produsele Deliciosul de Vaslui sunt distribuite în toată țara în Auchan, Kaufland și rețeaua Safir. [...]
Toată carnea (în special carnea animalelor tinere) conține o anumită cantitate de apă care, în procesul de tratare termică, (fierbere, coacere, prăjire) părăsește carnea sub formă de [...]
Puiul Deliciosul de Vaslui nu fierbe greu, din cauza faptului că este un animal tânăr și de regulă carnea care provine de la animale tinere fierbe mai ușor. Puii Zdravăn Moldovenesc (cu [...]
Puiul Deliciosul de Vaslui este un pui tânăr, asta îl face ușor diferit la gust față de puiul crescut la curte, în sistem extensiv. [...]
Așa cum este înscris și pe eticheta termo a produsului, acesta conține: oregano, busuioc, patrunjel. [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Deoarece este considerată o carne de calitate superioară, mai fragedă și cu un gust mai bun. [...]
Produsele sunt cântărite pe instalații automate de cântărit și etichetat. Ambalajul are o greutate fixă și este introdus în programul de cântărire (tara) pentru fiecare tip de [...]
Gustul delicios al puiului nostru, dar și locația unde s-a născut ne-a inspirat în alegerea acestui nume care, spunem noi, i se potrivește. Puii sunt precum copiii: dacă ai grijă de ei [...]
De obicei se abatorizează puii după vârsta de 36 de zile. Atunci se consideră că carnea obținută îndeplinește toate caracteristicile pentru a fi de calitate. [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Cantitatea de grăsime din carnea de pasăre diferă în funcție de grupa de mușchi care este analizată și de starea de întreținere a păsărilor. De exemplu, carnea din piept este mai [...]
Friptura la tigaie este printre cele mai delicioase preparate din carne proaspată de pui. Totuși, o variantă de a elimina inconvenientul arderii cu ulei încins este adoptarea unui alt mod de a [...]
Aceste substanțe se folosesc doar pentru tratarea păsărilor bolnave, pe bază de rețetă, sub supravegherea unui medic veterinar și cu respectarea timpului de așteptare pentru carne. În [...]