Carnea congelată poate să fie păstrată oricât timp dorim noi, dar își păstrează calitățile nutritive timp de 3-5 ani, depinzând de cantitatea de apă din compoziția sa (specie, [...]
Carnea congelată poate să fie păstrată oricât timp dorim noi, dar își păstrează calitățile nutritive timp de 3-5 ani, depinzând de cantitatea de apă din compoziția sa (specie, [...]
Toată carnea păsărilor este bine să fie consumată. Este adevărat că pieptul este mai sărac în lipide, dar acest lucru nu-l face mai gustos decât pulpele sau aripile. Toate părțile [...]
Am dezvoltat acum câțiva ani campania „Deliciosul te învață!” prin intermediul căreia îi învățam pe copii totul despre un stil de viață sănătos. Aceasta a inclus vizite în [...]
În general, pielea tuturor animalelor are un conținut mai ridicat de elastină, colagen, colesterol și alte substanțe cu valoare nutritivă mai scăzută. Consumul acesteia nu este dăunător [...]
Hrana este formată dintr-un amestec de cereale, șrot de soia, șrot de floarea soarelui, surse de minerale (sare, calciu) și un amestec de vitamine. Rețeta este echilibrată prin calcule [...]
Puii roșiatici sunt pui care nu au fost sângerați corespunzător sau care pe timpul transportului au suferit de frig. Nu există diferențe de gust între ei, dar pot apărea diferențe în [...]
Nu este o greutate fixă. Diferă în funcție de tipul și greutatea specifică a produsului. [...]
Toată carnea păsărilor este bine să fie consumată. Carnea de pe aripi este foarte bună datorită faptului că musculatura aripilor este mai bine irigată cu sânge (fiind folosită la zbor) [...]
Da, carnea de pui are un conținut proteic ridicat, fiind unul dintre alimentele cele mai recomandate de nutriționiști pentru o dietă corectă. [...]
204.82 kcal / 100 grame produs la Cârnați de pui proaspeți (varianta clasică), respectiv 201.64 kcal / 100 grame produs (varianta picantă). [...]
Produsele din gama Fomică? nu conțin aditivi, coloranți sau conservanți, având în compoziția lor doar carne de pui și condimente naturale. [...]
Conform specificațiilor tehnice: Carnea de pasăre trebuie să aibă suprafața umedă, dar nelipicioasă, culoarea musculaturii roz-roșiatică, caracteristică. Consistența trebuie să fie [...]
Produsele din gama Fomică? nu conțin aditivi, coloranți sau conservanți, având în compoziția lor doar carne de pui și condimente naturale. [...]
O unitate de abatorizare din clasa A este o unitate autorizată să producă pentru tot spațiul comunității europene. Se face o inspecție de către organele de control ale statului (ANSVSA) [...]
Noul ambalaj Deliciosul de Vaslui este transparent, astfel încât consumatorul să poata vedea conținutul, asigurându-se de prospețimea produsului. Eticheta puiului Deliciosul de [...]