Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Așa cum este înscris și pe etichetă, pieptul de pui conține următoarele condimente: sare, boia, ceapă, usturoi, enibahar, piper și ulei de floarea-soarelui. [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat și pulpă dezosată în proporții diferite. Culoarea musculaturii din pulpe este mai închisă decât culoarea musculaturii din piept. În [...]
Carnea de pasăre este un produs perisabil. Deoarece nu conține conservanți, acest produs este supus procesului natural de alterare, care este un proces inevitabil în mod natural. Există unele [...]
Produsele Deliciosul de Vaslui se găsesc în magazinele Auchan și Kaufland din toată țara și în rețeaua Safir. În cazul în care vor apărea noutăți privind rețeaua de distribuție, cu [...]
Piept dezosat de pui fără piele și Pulpe dezosate fără piele. [...]
Depinde de ce se urmărește. În general, tranșarea manuală a unei carcase de pasăre se începe cu detașarea pieptului, apoi se scot aripile și la sfârșit pulpele. Ulterior, se separă [...]
Da, puteți găsi în orice Auchan produsul Deliciosul deVaslui carne tocată din 100% piept de pui. [...]
Cantitatea de grăsime din carnea de pasăre diferă în funcție de grupa de mușchi care este analizată și de starea de întreținere a păsărilor. De exemplu, carnea din piept este mai [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Pulpe de pui dezosate, fără piele, condimentate și piept de pui dezosat, fără piele, feliat, condimentat. [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
Procesul de dezosare a pieptului de pui se realizează cu ajutorul unui utilaj performant cu un înalt grad de precizie în execuție. [...]
E-urile reprezintă notificarea în sistem european a unor adaosuri de aditivi pentru alimentele preparate (stabilizatori, corectori de aciditate și gust, coloranți, conservanți). Carnea [...]
Cantitatea de grăsime din carnea de pasăre diferă în funcție de grupa de mușchi care este analizată și de starea de întreținere a păsărilor. De exemplu, carnea din piept este mai [...]