Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Trimite întrebarea ta

Carnea de pui este bună și pentru copii? 

Da, carnea de pui este recomandată tuturor categoriilor de vârstă. Este un aliment echilibrat din punct de vedere al aportului de proteine, glucide și lipide, necesare creșterii copiilor [...]

Pieptul de pui este injectat?

Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în [...]

Puiul de Vaslui este crescut natural?

Puii crescuți la Vaslui sunt pui crescuți în adăposturi închise, cu ventilație mecanică și încălzire cu aeroterme, pe bază de gaze naturale. Hrana este formată dintr-un amestec de [...]

Copănelele de la aripi sunt injectate?

Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în [...]

În cât timp poți tăia un pui de carne?

Perioada de creștere este în funcție de sistemul de creștere: 36 – 42 de zile pentru puiul Deliciosul de Vaslui și 56 – 63 de zile pentru puiul Zdravăn Moldovenesc. [...]

Puiul de Vaslui e natural?

Puii crescuți la Vaslui sunt pui crescuți în adăposturi închise, cu ventilație mecanică și încălzire cu aeroterme, pe bază de gaze naturale. Hrana este formată dintr-un amestec de [...]

Puii Deliciosul de Vaslui sunt bio?

Pentru produsele etichetate ca bio sau organic există cerințe clar stabilite de legislația națională și europeană. Aceste cerințe nu sunt îndeplinite de produsele noastre. [...]

Puiul de Vaslui e natural?

Puii crescuți la Vaslui sunt pui crescuți în adăposturi închise, cu ventilație mecanică și încălzire cu aeroterme, pe bază de gaze naturale. Hrana este formată dintr-un amestec de [...]

Cum îți dai seama când un pui este injectat?

Hormonii sunt substanțe produse de glandele endocrine și reglează metabolismul animalelor și oamenilor în mod natural. Acestea sunt situate în anumite zone din organism (în măcelărie sunt [...]

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.