Fermele rurale

În cele 8 ferme rurale Familia Safir procesele de creștere în aer curat, hrănirea fără coloranți și îngrijirea păsărilor în condiții de bunăstare, respectă normele europene privind asigurarea unui mediu controlat și un nivel ridicat de biosecuritate.

Ferme de pui cu crestere standard

Fermele de pui cu creștere standard

Fermele rurale destinate creșterii păsărilor sunt amplasate în județele Vaslui, Bacău și Botoșani, în zone cu aer curat.

Fermele sunt integral modernizate și dotate cu utilaje performante. Toți puii beneficiază de un mediu controlat și biosecurizat, în conformitate cu normele europene de bunăstare animală.

Live din Ferma Roșiești
Ferme de pui cu crestere lenta

Fermele de pui cu creștere lentă

Suntem singurul producător de pui cu creștere lentă din România care nu intervine asupra culorii cărnii, nu folosim coloranți în furaje.

Deținem singurul certificat pentru bunăstarea animalelor Beter Leven 1* din România cu standarde de hrănire parţială zilnică din mână a păsărilor de rasă premium de către oameni de la țară.

Live din Ferma Cucorăni

În premieră LIVE din ferme


Suntem primii producători de carne din România care pune la dispoziție imagini în direct din fermele rurale.
Acum vezi clar cum sunt crescute, hrănite și îngrijite păsările în fermele Familia Safir.

Certificări

Compania Safir deține singurul certificat Beter Leven 1* din România pe întregul lanț de producție, adică: pe fermele de părinți de unde provin ouăle, pe incubație, pe fermele de creștere a puilor, pe fabrica de nutrețuri combinate și pe abator.

Beter Leven 1*
certificari de calitate ferme

Film documentar din ferme

Vizionează primul film documentar marca Safir de tipul ”Cum se fabrică” difuzat pe Discovery România care prezintă fermele de păsări. Totalul investiției depășește 10.200.000 € în cele 8 ferme, cu o capacitate totală de peste 1.960.000 de pui/serie, în care puii sunt crescuţi în conformitate cu normele europene de bunăstare animală.

Te-ar mai interesa