Felul de a fi bun se învață în familie şi se dăruieşte în comunitate

Familia Safir este parte din marea comunitate a românilor. Îşi cunoaşte originile, respectă tradiţiile şi preţuieşte locul în care se află, prin fiecare fermă rurală la care muncesc oameni pricepuţi şi harnici, prin fabricile de nutreţuri şi făinuri care valorifică resursele, prin muncă, dedicare şi responsabilitate faţă de binele fiecăruia. Aceasta este filosofia care ne inspiră şi ne ghidează în tot ceea ce suntem şi facem pentru comunitate.

Trenduri

Grupul de firme Safir este alături de refugiații ucraineni
Grupul de firme Safir este alături de refugiații ucraineni

Și până la urmă, ce este ajutorul? Ce este empatia? Ce înseamnă să fii solidar? Noi credem că totul se rezumă la un cuvânt: celălalt.

Vezi detalii
Grupul de firme Safir e #SolidarSocial cu Asociatia Adi Hadean
Grupul de firme Safir e #SolidarSocial cu Asociatia Adi Hadean

Atunci când bunătatea și grija față de semeni se află la baza valorilor tale, ca om sau ca firmă, automat atragi în jurul tău oameni pe măsură, cu proiecte menite să asigure bunăstarea comunităților.

Vezi detalii
 

#SolidarSocial alături de Asociația Adi Hădean

În mediile sociale în care bunăstarea nu este o normalitate, facem tot ceea ce putem pentru a aduce binele în comunitate. Prin această iniţiativă, Safir va asigura periodic o cantitate de carne de pasăre ce va servi la realizarea de porții de mâncare pentru medici, cadre medicale, familii aflate în pragul sărăciei, copii din medii defavorizate, oameni bolnavi și persoane cu handicap.

Află mai multe
 

Concurs Internațional de Șah, Trofeul "Familia Safir"

Concursul anual sponsorizat de compania Safir este o competiție importantă pentru tinerii șahiști din România și nu numai, aflată în calendarul oficial al Federației Române de Șah din 2015.

Competiția este organizată de C.S. Sergentul Vaslui împreună cu compania Safir și reunește jucători legitimați în diferite țări europene. Câștigătorii fiecărei secțiuni sunt răsplătiți cu premii în bani, diplome, medalii și cupe.

Concurs International de Sah Familia Safir

Felul de a fi bun în comunitate

Binele se învaţă
Binele se învaţă

Credem în puterea binelui care se învaţă, de aceea susţinem accesul copiilor la educaţie, învăţarea continuă şi un mediu sănătos în care aceştia să crească.

Vezi detalii
Binele face bine
Binele face bine

Susţinem sporturile care promovează un stil de viaţă echilibrat şi sănătos, dar şi un spirit de echipă care ne defineşte valorile şi bunele practici.

Vezi detalii
Tradiţia şi viitorul binelui
Tradiţia şi viitorul binelui

Ne implicăm activ în promovarea tradiţiilor autentice şi în crearea unui viitor mai bun, mai curat, mai responsabil pentru copiii noştri.

Vezi detalii
Binele responsabil
Binele responsabil

Avem grijă de mediul înconjurător și susținem instituțiile locale în acțiunile de promovare a unui viitor mai bun.

Vezi detalii