Binele face bine

Safir depune eforturi constante și se implică în asigurarea accesului comunității locale la competiții de educație și sport. Compania noastră continuă să susțină organizarea și desfășurarea concursurilor cu caracter educativ.

”Raliul Carpați Retro” - eveniment național FIVA

”Raliul Carpați Retro” - eveniment național FIVA

Familia Safir sprijină evenimentul sportiv „Raliul Carpați Retro”, unul dintre cele mai renumite și originale evenimente organizate de Retromobil Club România.

Află mai multe

Concursul Național de Automodele ”Cupa Vasluiului” - ediția XXVIII, susținut de Familia Safir

Concursul Național de Automodele ”Cupa Vasluiului” - ediția XXVIII, susținut de Familia Safir

Pe parcursul a 3 zile (30 iunie-2 iulie), la Vaslui s-au adunat echipaje din toată țara pentru a participa la „Concursul Național de Automodele”.

Dintr-un proiect așa frumos care încurajează tânăra generație nu putea lipsi Familia Safir, brand care a oferit participanților și organizatorilor carne de pui cu gust adevărat, pentru că mâncarea sănătoasă nu trebuie să lipsească din alimentația pasionaților de distracție.

Află mai multe

Familia Safir susține cel mai mare maraton hibrid de indoor cycling din regiunea Moldovei

Familia Safir susține cel mai mare maraton hibrid de indoor cycling din regiunea Moldovei

Familia Safir susține echilibrul dintre o alimentație sănătoasă și sport, de aceea, s-a alăturat ca partener în cadrul evenimentului ”Iași Indoor Cycling Marathon”, cel mai mare maraton hibrid de indoor cycling din regiunea Moldovei, organizat la Iași.

Află mai multe

Familia Safir susține CUPA PRIMĂVERII: Campionatul Național de Automodele de Juniori Mici 8-12 ani, etapa a II-a

Familia Safir susține CUPA PRIMĂVERII: Campionatul Național de Automodele de Juniori Mici 8-12 ani, etapa a II-a

Familia Safir a ales să susțină cu generozitate CUPA PRIMĂVERII, evenimentul care are loc la Vaslui între 17-18 martie 2023, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Automodele dedicată juniorilor mici cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.

Află mai multe

Familia Safir susține proiectul CampioMATE

Familia Safir susține proiectul CampioMATE

Familia Safir s-a implicat activ în proiectul CampioMate, un program educațional care îi ajută pe elevi să descopere tainele matematicii într-un mod distractiv și interactiv.

Aflat la a doua ediție, proiectul - inițiat de Asociația Visuri Îndrăznețe în parteneriat cu Societatea de Științe Matematice din România - reprezintă un campionat de matematică pe echipe, inspirat din sport și jocuri video, dar în care este inclusă și partea de antrenament și colaborare.

Află mai multe

"Trofeul Familia Safir" a fost câștigat de un șahist din Vaslui

Evenimentul organizat de C.S. Sergentul Vaslui împreună cu Familia Safir a reunit peste 60 de jucători legitimați din România, Rep. Moldova și Malta, câștigătorii fiecărei secțiuni primind premii în bani, diplome, medalii și cupe.

Află mai multe

Grupul de firme Safir susţine activităţile sportive

Grupul de firme Safir susţine activităţile sportive

Echipa Grupului de firme Safir le felicită pe junioarele echipei de handbal de la LPS Vaslui pentru evoluţia lor în Campionatul Naţional. Ne-am bucurat, ca de fiecare dată, că am avut ocazia de a încuraja şi susţine activităţile sportive de pe plan local, aşa cum se cuvine, prin năzdrăvanul Zdravăn Moldovenesc, care le-a fost alături fetelor pe tot parcursul competiţiei.
Sursă foto: Obiectiv Vaslui

Deliciosul de Vaslui printre campioni

Deliciosul de Vaslui printre campioni

Se pare că Zdravăn Moldovenesc (sus)ţine cu fetele, iar Deliciosul de Vaslui cu băieţii. Dacă zilele trecute ne-am bucurat pentru reuşita fetelor, noul motiv de bucurie este echipa de handbal juniori IV a Liceului cu Program Sportiv din Vaslui. Suntem onoraţi că am putut să-i susţinem pe noii campioni ai României la juniori şi le mulţumim că au adus trofeul la noi acasă, după 19 ani de la ultima medalie de aur. Safir şi Deliciosul de Vaslui le-au purtat noroc.
Sursă foto: handbalvolei.ro

Deliciosul de Vaslui joacă şah

Deliciosul de Vaslui joacă şah

Nu vă mai ţinem în şah şi vă anunţăm că şahiştii de la Palatul copiilor Vaslui s-au clasat pe locul II în clasamentul general al ediţiei din acest an a Festivalului şahului juvenil, de la Constanţa. Deliciosul de Vaslui a fost alături de ei, la mare, unde a aflat noi strategii şi tactici pe care abia aşteaptă să le pună în aplicare la un joc de şah cu Zdravăn Moldovenesc.

... Află mai mult

Trofeul

Trofeul "Deliciosul de Vaslui" la șah

În februarie, câţiva delicioşi pui de om din toată Moldova s-au duelat cu iscusinţă şi inteligenţă pentru primul trofeu "Deliciosul de Vaslui", acordat în cadrul concursului regional de şah. Provocarea au primit-o din partea noastră şi a celor din Clubul Sportiv “Sergentul” Vaslui. Pui cu minte, Deliciosul de Vaslui s-a hotărât ca 2016 să fie un an în care va sprijini acest sport, aşa că, alături de întreaga echipă Safir, abia aşteaptă să organizeze şi să susţină următoarele ediţii.

Campionatul Național de Șah pentru veterani și veterane

Campionatul Național de Șah pentru veterani și veterane

Pentru că ne plac sporturile strategice și oamenii plini de viață, zilele acestea am fost alături de iubitorii de șah la Campionatul Național pentru veterani și veterane, desfășurat în premieră la Vaslui.

Ne-au impresionat mutările inteligente și soluțiile surprinzătoare găsite de cei 45 de participanți din toată țară, dar și experiența și fair-play-ul câștigătorilor.
Safir felicită toți participanții pentru pofta de viață, spiritul tânăr și pasiunea pentru acest sport al minții și îi așteaptă cu drag la Vaslui de fiecare dată.

”Fomică?” susține cel mai bun echipaj de automodeliști din țară

”Fomică?” susține cel mai bun echipaj de automodeliști din țară

„Fomică?”, noul brand de semipreparate din carne pură și condimente naturale, susține tradiția de peste 25 de ani a Grupului de firme Safir, investind în viitorul copiilor.

Și pentru că sportul și alimentația sănătoasă sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor, ”Fomică?” a fost alături de micii automodeliști veniți din toată țara ca să câștige Marele trofeu al celei de-a 23-a ediții a concursului național de automodele ”Cupa Vasluiului”, considerată de către organizatori una dintre cele mai reușite ediții.

Marele trofeu a fost împărțit între echipajele din Vaslui și Pucioasa (Dâmbovița), aflate la egalitate de puncte. Vasluienii Cristian Florea și Tudor Radu au câștigat marele premiu pe echipe, fiind apreciați ca cel mai bun echipaj din țară, la nivel de juniori și elevi.

Deși a fost o competiție puternică, bucuria de a conduce un autovehicul miniatural prevăzut cu sisteme de propulsie și de comandă a fost nelipsită de pe chipurile copiilor, iar cei mici au dovedit un fair-play extraordinar, demn de urmat în orice competiție sportivă.

Copiii şi juniorii cluburilor de şah din „Asociaţia Judeţeană de Șah” Vaslui şi-au adjudecat titlurile şi medaliile de campioni judeţeni pe anul 2021

Copiii şi juniorii cluburilor de şah din „Asociaţia Judeţeană de Șah” Vaslui şi-au adjudecat titlurile şi medaliile de campioni judeţeni pe anul 2021

Pentru prima dată Campionatul Judeţean de Şah pentru Copii şi Juniori s-a desfăşurat în sistem turneu, formă în care fiecare jucător s-a luptat pentru titlu doar cu şahişti de vârsta sa, fie fată sau băiat. La finalul fiecărui turneu, cu mai multe, ori mai puţine runde, în funcţie de numărul combatanţilor, sâmbătă 21 Aprilie 2021, au fost desemnaţi câştigătorii care au primit diplome şi medalii oferite de SC SAFIR SRL.

Au participat 48 de jucători din tot judeţul: Vaslui, Bârlad, Huşi, mediul rural. Numărul lor putea fi mai mare şi lupta pentru medalii mai acerbă dacă pe unii jucători nu-i împiedica pandemia, dacă nu ne suprapuneam cu câteva concursuri şcolare ce s-au derulat concomitent.

Sincere felicitări pentru participare şi pentru rezultatele obţinute sub munca şi îndrumarea inimoşilor instructori şi antrenori Marius Ursan şi Ginu Ciobanu, dar şi a staf-ului tehnic care a acţionat responsabil.

Clubul Sergentul s-a prezentat cu 11 jucători care au dobândit 3 titluri de campioni judeţeni: Matei Bîrsă la băieţi – 10 ani, experimentatul Prisacaru Ştefan Emilian la juniori – 16 ani, proaspăt revenit de la C.N. de Şah unde a fost cooptat în lotul naţional şi Potorac Ştefan la 18 ani. De asemenea, Toma Vlad Nicolae locul 2 la 12 ani, Luca Matei Gabriel locul 3 la 14 ani , Toma Ionuţ locul 3 la 16 ani, precum şi fetele Cioata Ana Irina locul 2 la 14 ani şi Ioana Potorac la 18 ani.

Suntem foarte mândri de câștigătorii, dar și de restul participanților. Participarea la acest campionat ne dovedește încă o dată cât de îndrăgit este acest sport al minții. În ciuda contextului pandemic s-au urmat toți pașii de protecție necesari pentru buna desfășurare a campionatului.

Mulțumim tuturor celor implicați!

Vasluiul pedaleaza

Vasluiul pedaleaza

Pe 14 aprilie, la ora 10:00, în Piața Civică din Vaslui, toată suflarea bicicliștilor s-a adunat în cadrul primului eveniment ciclist din anul 2019. Evenimentul, susținut de Grupul de firme Safir, face parte dintr-o campanie de încurajare a mersului pe bicicletă și de înțelegere a pericolelor din trafic. Are de asemenea ca scop conștientizarea participanților în trafic cu privire la prezența bicicliștilor, dar și încurajarea începătorilor bicicliști, astfel încât aceștia să-și lase temerile și să folosească bicicleta cât mai des.

„Fomică?”, sponsor al primului Festival al Sporturilor din Vaslui

„Fomică?”, sponsor al primului Festival al Sporturilor din Vaslui

Sportul înseamnă sănătate, iar sub această deviză a luat naștere „Silver Sports Festival”, eveniment organizat de Silver Mall și susținut de „Fomică?”, care a reunit  peste 10 dintre cele mai îndrăgite sporturi, cu scopul de a promova sportul şi un stil de viaţă sănătos. Cu mic, cu mare, pasionații de sport s-au adunat în zilele de 21 și 22 iunie 2019 în cadrul unui adevărat maraton de activităţi distractive, iar împreună au învățat unii de la alții atât beneficiile sportului, cât și tainele sportului preferat. Primul festival dedicat sportului din Vaslui a fost un adevărat succes, iar numărul mare de participanți reprezintă cea mai bună dovadă că sportul unește și dăruiește.

Ziua olimpică alături de tinerii din Vaslui

Ziua olimpică alături de tinerii din Vaslui

Un alt eveniment al lunii Iunie i-a avut ca protagoniști de prichindei, și anume, Ziua Olimpică, organizată de Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) și susținută de Grupul de firme Safir. Sărbătoarea a fost marcată printr-o competiție de cros, în cadrul căreia peste 80 de pui de om sportivi au concurat cu pasiune pentru a deveni campioni.

La mulți ani prichindeilor și felicitări tuturor!

Alături de micii sportivi

Alături de micii sportivi

În luna ianuarie a avut loc faza județeană a Olimpiadei Sportului Școlar la volei, la care s-au impus atât la fete, cât și la băieți echipele Liceului Mihail Kogălniceanu. Susținător de cursă lungă al acestor sportivi performanți, firma Safir a fost și în acest început de an alături de tinerii sportivi. Le dorim mult succes în continuare!

Susținem performanța în volei și pasiunea pentru sport

Susținem performanța în volei și pasiunea pentru sport

Susținător de cursă lungă al sportului și al puilor de om talentați și pasionați, Deliciosul de Vaslui este alături și anul acesta de echipa feminină a Liceului „Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui,  ocupanta locului III la faza regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei, liceu.

Felicitări fetelor pentru medaliile obținute și pentru performanța atinsă! Echipa Grupul de firme Safir vă urează mult succes și în continuare, talentul, creativitatea și estetica de care dați dovadă să vă ghideze în drumul spre reușită!

Ne alăturăm obiectivului Asociației Dacic Carp Club

Ne alăturăm obiectivului Asociației Dacic Carp Club

Ne alăturăm obiectivului Asociației Dacic Carp Club, un pilon de bază în pescuitul competițional din România, care prin statutul și activitatea sa, întrunește cu succes cumulul de valori și principii necesare protejării acvaculturii, faunei și mediului înconjurator, promovând la nivel național fenomenul intitulat ”Prinde si Eliberează” (C&R).

Grupul de firme Safir urează ”fir întins” tuturor participanților în cadrul Campionatului Național de Pescuit la Crap de anul acesta și un drum presărat cu reușite pasionaților acestui sport recreativ.
 

Grupul de firme Safir susține echipa de handbal LPS Vaslui

Grupul de firme Safir susține echipa de handbal LPS Vaslui

Pentru că sportul este un izvor de sănătate, Grupul de firme Safir susține echipa de handbal LPS Vaslui, ocupanta locului III în Semifinala Campionatului Național de Minihandbal 2018.
Felicitări tinerilor handbaliști pentru calificarea la faza națională, le dorim un drum lin spre succes, presărat cu împlinire sufletească, un drum la care ne alăturăm cu mândrie și noi, cei din Grupul de firme Safir, oferindu-le susținere necondiționată. Mult succes!

Grupul de firme Safir susține proiectul de responsabilitate socială „România Neîmblânzită”

Grupul de firme Safir susține proiectul de responsabilitate socială „România Neîmblânzită”

Grupul de firme Safir susține proiectul de responsabilitate socială „România Neîmblânzită”, din grijă pentru tot ce-i al nostru, devenind partener în cadrul inițiativei de cunoaștere și prețuire a României. Producția cinematografică cu același nume vizează protejarea faunei și florei României, având ca scop responsabilizarea tuturor cetățenilor, oferindu-le ocazia să descopere o altfel de Românie: naturală, magică, dar și fragilă, în același timp. Această inițiativă unică reprezintă încă o investiție responsabilă marca Grupul de firme Safir. 

Concurs de șah

Concurs de șah

Grupul de firme Safir a acordat pentru al treilea an consecutiv trofeul Deliciosul de Vaslui, acordat în cadrul Concursului de Șah cu acelasi nume, organizat în perioada 23-25 februarie 2018, alături de Clubul de Șah ”Sergentul”.
Peste 100 de copii și adulți din toată țara și din Republica Moldova s-au duelat cu multă abilitate pentru a câștiga marele premiu, iar cei care s-au dovedit a fi cei mai buni au fost răsplătiți cu premii pe măsură. Susținerea acestei campanii a reprezentat încă o investiție responsabilă marca Grupul de firme Safir.
 

Campania ”Deliciosul te învață”

Campania ”Deliciosul te învață”

Deliciosul de Vaslui dorește să promoveze importanța unei alimentații sănătoase, de aceea a lansat în anul 2013, în cadrul programului educativ ”Să știi mai multe, să fii mai bun”, campania ”Deliciosul te învață” ce are ca temă principală alimentația sănătoasă. După succesul primei campanii compania Safir își propune să desfășoare în fiecare an această campanie, cu activități interesante și educative, pentru ca celor mici să li se asigure un start cât mai bun în viață.

Concurs de șah

Gândindu-se după principiul străvechi ”Mens sana in corpore sano”, grupul SAFIR a susținut cu bucurie activitatea Clubului de Șah ”Sergentul”. Sportul minții contribuie la dezvoltarea armonioasă a celor mici, iar compania a fructificat în numeroase rânduri această oportunitate.

Handbalul vasluian are viitor

Handbalul vasluian are viitor

DE PERSPECTIVÃ…În perioada 22-24 august s-a desfãsurat în Presov în Slovacia, unul dintre cele mai puternice turnee internationale de handbal adresate copiilor si juniorilor. Vasluiul a fost reprezentat de echipele Liceului cu Program Sportiv, clasarea finalã a acestora fiind una extrem de multumitoare.
Ori de câte ori avem ocazia, noi cei de la SAFIR încurajăm pe cei mici să se implice în activităţi sportive şi să adopte un stil de viaţă sănătos. Suntem mândri de juniorii handbalului vasluian şi ne-am alăturat lor pe drumul spre podium, promiţând că vom face tot ce ţine de noi pentru ca el să fie cât mai lin.

Campioane în gimnastică, motive de mândrie pentru o ţară întreagă

Campioane în gimnastică, motive de mândrie pentru o ţară întreagă

La fiecare competiţie internaţională de gimnastică, avem motive de mândrie, pentru că România este reprezentată de cei mai talentaţi sportivi, care obţin performanţe extraordinare. De multe ori însă, uităm că în spatele acestor rezultate remarcabile se află ani grei de muncă. Din acest motiv, trebuie să le arătăm aprecierea noastră pentru sacrificiile pe care le fac. Am fost onoraţi să fim parte din Cupa “Andreea Răducan”, desfăşurată la Bârlad pe 11 mai 2013, la care au participat mai multe cluburi de gimnastică din toată ţara. Le felicităm cu admiraţie pe viitoarele campioane mondiale!

Campioni în arte marţiale

Campioni în arte marţiale

La începutul lunii aprilie a avut loc la Vaslui, Campionatul Naţional de Ju-Jutsu, zona IV Moldova, susţinut, ca de mulţi ani de altfel, de firma SAFIR şi de Deliciosul de Vaslui. Mergând pe principiul adoptării unui stil de viaţă sănătos prin practicarea unui sport, şi nu numai, firma SAFIR susţine mişcarea dar şi performanţa micilor sportivi ai clubului vasluian Alone Tiger, de data aceasta chiar organizator local. Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi greutate, sportivii vasluieni obţinând 2 medalii de aur la fete, 12 de aur la băieţi, 4 de argint la fete, 7 de argint la băieţi, 1 de bronz la fete şi 3 de bronz la băieţi.
Faţă de anii precedenţi, la competitie s-au înscris 3 cluburi noi, două din Iaşi şi unul din Bârlad, iar numărul participanţilor a trecut de 100. Considerate sporturi ale trupului cât şi ale minţii, artele marţiale au găsit în puiul Deliciosul de Vaslui un susţinător prin efectele benefice pe care le are asupra micilor sportivi şi prin spiritul de echipă şi competiţie pe care îl generează.

Ei sunt viitorul!

Ei sunt viitorul!

La numai 3 ani după prima ediţie a proiectului Bobocel în galben-verde, iniţiat de Sporting Club Vaslui şi compania Safir, au apărut şi primele rezultate. Grupele de copii 2001 şi 2002, formate în urma acestui proiect s-au calificat la turneele finale ale Memorialului Gheorghe Ola, respectiv Gheorghe Ene. Aceste turnee au reunit cele mai bune 8 echipe din ţară. Iar rezultatele nu s-au lăsat mult aşteptate: locurile 2 şi 3 pe ţară. Juniorilor bobocei, le dorim mult succes în continuare!

Susţinem viitorul handbalului vasluian

Susţinem viitorul handbalului vasluian

Unul dintre obiectivele echipei locale de handbal HC Vaslui este de a urca în eşalonul superior însă fără susţinerea autorităţilor şi a unor firme locale acest lucru ar fi foarte greu de obţinut. Compania Safir a înţeles acest lucru şi şi-a propus să fie alături de tinerii handbalisti în atingerea acestui ţel. Astfel, HC Vaslui, a reuşita sfârșitul anului 2010 să se situeze pe primul loc în grupa sa de calificare. Compania Safir şi-a ţinut promisiunea şi şi-o va ţine în continuare. Hai HC Vaslui!

Boboceii în galben-verde - rezultate merituoase la Brasov Junior Cup 2010

Boboceii în galben-verde - rezultate merituoase la Brasov Junior Cup 2010

Cele două echipe de juniori bobocei au obţinut rezultate merituoase la Braşov Junior Cup 2010, cel mai mare turneu de fotbal pentru copii şi juniori din sud-estul Europei. Repurtând victorii asupra unor echipe cunoscute la nivel naţional, cele două echipe au obţinut un loc patru şi unul opt. Doar un loc i-a separat pe cei mai mici dintre bobocei de podium dar, şi asa, echipele îndrăznesc să spere la cariere fotbalistice viitoare. Şi-au atins obiectivele propuse de acasă, să treacă de faza grupelor, reuşind chiar mai mult de atât. Doar munca celor mici şi eforturile celor mari au condus la aceste rezultate deosebite, iar speranţele pentru viitor sunt din ce în ce mai mari.

Vezi și celelalte acțiuni Doar de bine

BINELE SE ÎNVAŢĂ

TRADIŢIA ŞI VIITORUL BINELUI

BINELE RESPONSABIL