Familia Safir susține CUPA PRIMĂVERII: Campionatul Național de Automodele de Juniori Mici 8-12 ani, etapa a II-a

Familia Safir a ales să susțină cu generozitate CUPA PRIMĂVERII, evenimentul care are loc la Vaslui între 17-18 martie 2023, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Automodele dedicată juniorilor mici cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.

CUPA PRIMĂVERII este un eveniment important pentru comunitatea de modelism din România și este esențial să se ofere sprijin financiar și logistic pentru a organiza un astfel de eveniment important și pentru a oferi tinerilor pasionați de automodele șansa de a-și demonstra talentul.

Familia Safir a ales să se implice în acest eveniment pentru a sprijini pasiunea și talentul acestor tineri și să ofere donații de carne proaspătă refrigerată și semipreparate din carne de pasăre pentru a hrăni participanții și organizatorii.

Competiția este organizată de către Federația Română de Modelism, Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Local Vaslui și Palatul Copiilor Vaslui, iar Inspectoratul Școlar Județean Vaslui este partener oficial al evenimentului.

Clasele de concurs 1/12 TRACK și 1/10 TRACK G.T. vor fi cele care vor determina câștigătorii competiției de juniori mici. În plus, vor fi organizate și probe de concurs pentru juniori mari cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, precum și pentru seniori.

Participanții provin din diverse zone ale țării, inclusiv din București, Pucioasa, Slobozia, Câmpulung Moldovenesc, Miercurea Ciuc, și gazda Vaslui.

Această implicare din partea sponsorului Familia Safir este de apreciat și demonstrează dorința de a susține și comunitatea locală. Acest gest generos nu numai că va hrăni participanții, dar va ajuta și la creșterea calității evenimentului.

Această competiție este o oportunitate excelentă pentru pasionații de automodele să își îmbunătățească abilitățile și să concureze cu alți entuziaști din toată țara.