Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

PRODUSE CARNE DE PUI SAFIR

Puii noștri sunt cea mai bună carte de vizită a noastră

Deliciosul de Vaslui, Fomică și Zdravăn Moldovenesc fac echipă, astfel încât pe oricare l-ai alege, să primești un produs peste așteptări, o plăcută experienţă gustativă.


DELICIOSUL DE VASLUI

Carne de pui Deliciosul de Vaslui

Deliciosul de Vaslui este un pui sănătos, pe placul tuturor celor de-acasă. Poţi fi sigur că ceea ce gătești este un pui neinjectat, dintr-un loc cu așternut de paie, hrănit cu furaje pe bază de cereale, a cărui creștere nu a fost stimulată în niciun fel, de aceea gătit rămâne la fel de voinic. Gustul adevărat de pui, curiozitatea și umorul spumos îl fac să fie cel mai sociabil și delicios pui.

Consultă Catalogul de produse congelate Deliciosul de Vaslui

Consultă Catalogul de produse refrigerate Deliciosul de Vaslui


FOMICĂ

Carne de pui Deliciosul de Vaslui - Fomică

Pentru românii care preferă feluri de mâncare gata gătită pentru a-și potoli foamea, pregătim noi preparate gustoase și sățioase, care le vor face viața mai ușoară. Cei cu poftă de viață și de sărbătoare vor fi surprinși de produsele pentru grătar, baițate, după rețete bine meșteșugite, pe gustul românilor. Pentru cei cu poftă de pui, care vor să economisească timp, am creat produse gata gătite din carne pură, ingrediente și condimente naturale.

Nu știm la voi cum e, dar noi, aici în Safir, când ne e fomică avem o vorbă: pofta de mâncare poate fi hranită doar cu gustul adevărat de pui.

Consultă Catalogul de produse FOMICĂ

Prezentarea produselor FOMICĂ


ZDRAVĂN MOLDOVENESC

Produse Safir - Zdravan Moldovenesc

Consultă Catalogul de produse Zdravăn Moldovenesc

De ce culoarea puilor noștri nu este galbenă?


Vrei să comercializezi carne de pui sub un BRAND PRIVAT?

Brand privat