Nutrețuri Combinate

Sub brandul Familia Safir, la Nutriva se produc nutrețuri combinate și furaje pentru păsări, suine, bovine și ovine, în diverse stadii de creștere, cu reale valori nutritive, din materii prime atent verificate și selecționate prin analize de laborator specifice.

 

Exigență în procesare

Utilizăm tehnologie de ultimă generație, care permite ca procesul de producție a furajelor să se facă automat, fără intervenție manuală

 

Consultanță personalizată

Oferim suport tehnic, consultanță specializată și furaje din rețete personalizate în funcție de specificul fiecărui partener

 

Transport specializat

Furajele sunt transportate în auto-buncăre speciale și livrate direct către ferme conform orarului stabilit

 

Buni cu mediul

Nutriva este protejată de o perdea forestieră care captează praful și previne contaminarea cu praf a materiilor prime

Furaje și concentrate pentru pui și găini ouătoare

Savoarea unui preparat derivă din furajele curate cu care sunt hrănite păsările și care dau culoarea, gustul și frăgezimea cărnii care ajunge pe masa fiecărui consumator.

Detalii produs

Furaje și concentrate pentru suine

Datorită capacității Fabricii de Nutrețuri Combinate și a experienței oamenilor din Familia Safir, am dezvoltat și furaje concentrate pentru suine, solicitate de parteneri și micii fermieri.

Detalii produs

Furaje și concentrate pentru rumegătoare

Exigența în procesare, utilajele de ultimă generație și personalul calificat ne permite să fim felul cel mai bun de mâncare și pentru micile rumegătoare datorită furajelor noastre nutritive.

Detalii produs

Cereale extrudate

Cerealele extrudate sunt apreciate pentru multitudinea substanțelor nutritive din furaje. În același timp, aminoacizii și vitaminele nu sunt distruse, datorită duratei scurte a procesului, care contribuie la asimilarea cu 90% în corpul animalelor.

Detalii produs

Full fat soia

Ne-am extins capacitățile de stocare a produselor finite și astfel s-a dezvoltat Fabrica de procesare cereale – în principal pentru a transforma boabele de soia în fullfat soia (din care nu se stoarce grăsimea).

Detalii produs

Vrei să colaborăm?

Contactează-ne