Familia Safir susține proiectul CampioMATE

Familia Safir s-a implicat activ în proiectul CampioMate, un program educațional care îi ajută pe elevi să descopere tainele matematicii într-un mod distractiv și interactiv.

Aflat la a doua ediție, proiectul - inițiat de Asociația Visuri Îndrăznețe în parteneriat cu Societatea de Științe Matematice din România - reprezintă un campionat de matematică pe echipe, inspirat din sport și jocuri video, dar în care este inclusă și partea de antrenament și colaborare.

Proiectul sprijinit de Familia Safir se adresează elevilor din clasele V-VIII și își propune să îmbunătățească competențele acestora prin metode adaptate generației native digital. Astfel, participarea la acest proiect îi va ajuta pe elevi să-și îmbunătățească rezultatele școlare, dar și să se pregătească pentru examenul de Evaluare Națională.

Programul acestei ediții, în care Familia Safir este partener Bronze și susține 600 copii, din 15 echipe, antrenate de 15 profesori, cuprinde etapa de înscriere și respectiv, calificare, iar pe baza acestor rezultate, jucătorii vor fi repartizați în divizii, echipe sau pe banca de rezerve.

Cele 5 etape de campionat sunt structurate fiecare să includă o perioadă de 12 zile de antrenament urmată de un test de etapă. Fiecare etapă se va concentra pe câte o secțiune (1-2 capitole) din programa școlară, iar ultima etapă va fi o recapitulare din toată materia.

Familia Safir urează tuturor participanților mult succes, distracție pe măsură și la finalul proiectului să descopere cu toții frumusețea limbajului matematic!