Concursul Național de Automodele ”Cupa Vasluiului” - ediția XXVIII, susținut de Familia Safir

Pe parcursul a 3 zile (30 iunie-2 iulie), la Vaslui s-au adunat echipaje din toată țara pentru a participa la „Concursul Național de Automodele”.

Dintr-un proiect așa frumos care încurajează tânăra generație nu putea lipsi Familia Safir, brand care a oferit participanților și organizatorilor carne de pui cu gust adevărat, pentru că mâncarea sănătoasă nu trebuie să lipsească din alimentația pasionaților de distracție.

Cea de-a XXVIII-a ediție a fost organizată de către Ministerul Educației, Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Local Vaslui și Palatul Copiilor Vaslui, partener fiind Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Elevi veniți din București (2 echipaje), Pucioasa (DB), Slobozia (IL), Câmpulung Moldovenesc (SV), Miercurea Ciuc (HR), Vaslui (2 echipaje), Bicaz (NT) și Râmnicu Vâlcea (VL), alături de profesorii coordonatori au ales să petreacă un weekend plin de distracție și aventură, aici, în inima Moldovei.

Familia Safir demonstrează încă o dată implicarea și devotamentul față de sprijinirea comunității locale și, mai important, a dezvoltării tinerelor talente.