Voi ne întrebați, noi vă răspundem
Nu ne ascundem după pui
1.
Cu ce condimentați pulpele refrigerate?
2.
Pulpele de pui întregi cum le dezosați?
3.
Ce culoare trebuie să aibă carnea de pui tocată ca să prezinte garanție: o culoare mai
4.
Buna ziua !Am auzit că dintre producătorii locali, puii Deliciosul de Vaslui au cea mai lentă
5.
De ce pulpele de pui galbene sunt așa gustoase?
6.
Carnea tocată are și piele în ea?
7.
Ce parte a puiului se regăsește în carnea tocată și în ce proporție?
8.
Care este cea mai benefică parte a puiului pentru consum?
9.
Ce părți de la pui se toacă și se pun la carnea tocată!? P. S. este gustoasă!
10.
De ce uneori carnea tocată refrigerată este mai închisă la culoare?
11.
Recomandați copiilor dvs. pulpele superioare refrigerate?
12.
Care e deosebirea între carnea tocată de culoare mai deschisă și cea închisă la culoare?
13.
De ce nu faceți și caserole asortate de pui pentru grătar? De exemplu frigărui, pulpe,
14.
Înainte să prepari copănele, pulpe... la caserolă, se spală?
15.
Am găsit în Kaufland doar piept de pui sau pulpe dezosate, aveți și alte produse? În
Ai o întrebare despre carnea de pui?
ÎȚI RĂSPUNDEM CU DRAG LA EA