Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Trimite întrebarea ta

 Pulpele dezosate sunt injectate?

În abatorul de păsări nu se produce carne preparată. Această activitate necesită tehnologii de preparare (injectare cu diverse soluții care să modifice calitățile cărnii) și pentru [...]

Cum sunt preparați Cârnații Fomică?

Se toacă pieptul dezosat fără piele și Pulpele dezosate fără piele, se adaugă condimentele, se malaxează și se umple membrana naturală de oaie. [...]

 Cu ce condimentați pulpele refrigerate?  

Produsele „Fomică?” sunt 100% natural condimentate, iar condimentele pot fi găsite atât pe eticheta produselor, cât și pe www.safir.ro/ro/fomica în dreptul fiecărei drescrieri. Cu noi, [...]

 Cum se tranșează corect un pui?

Depinde de ce se urmărește. În general, tranșarea manuală a unei carcase de pasăre se începe cu detașarea pieptului, apoi se scot aripile și la sfârșit pulpele. Ulterior, se separă [...]

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.