Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Trimite întrebarea ta

Care parte din pui e mai slabă?

Cantitatea de grăsime din carnea de pasăre diferă în funcție de grupa de mușchi care este analizată și de starea de întreținere a păsărilor. De exemplu, carnea din piept este mai [...]

Într-adevăr e cel mai bun pieptul de pui?

Toată carnea păsărilor este bine să fie consumată. Este adevărat că pieptul este mai sărac în lipide, dar acest lucru nu-l face mai gustos decât pulpele sau aripile. [...]

 Cum se tranșează corect un pui?

Depinde de ce se urmărește. În general, tranșarea manuală a unei carcase de pasăre se începe cu detașarea pieptului, apoi se scot aripile și la sfârșit pulpele. Ulterior, se separă [...]

Ce fel de condimente se folosesc la Pulpele de pui?

Avem o gamă diversificată de Pulpe de pui. În funcție de tipul de produs, acestea pot conține: enibahar, boia, sare, piper, ceapă, usturoi, cuișoare, muștar, anason, chilly, schinduf, ulei [...]