Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în [...]
Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat și pulpă dezosată în proporții diferite. Culoarea musculaturii din pulpe este mai închisă decât culoarea musculaturii din piept. În [...]
Puii de carne crescuți în fermele furnizoare pentru abatorul de păsări Vaslui sunt crescuți în hale cu temperatură și ventilație controlată, liberi, pe așternut permanent format din [...]
Pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată în factori nutritivi, este necesar consumul echilibrat și variat de alimente, legume, fructe, lactate și, desigur, carne. Carnea de pasăre [...]
Există deja de piață, sub umbrela Grupul de firme Safir, produsele 100% natural condimentate de la „Fomică?”. Acestea pot fi găsite în varianta refrigerate, gata gătite sau congelate: [...]
Procesul de dezosare a pieptului de pui se realizează cu ajutorul unui utilaj performant cu un înalt grad de precizie în execuție. [...]
Da, carnea de pui este recomandată în alimentația copiilor mici, la începutul diversificării. Este un aliment echilibrat din punct de vedere al aportului de proteine, glucide și lipide [...]
Toată carnea păsărilor este bine să fie consumată, fiind recomandată și copiilor, datorită faptului că este un aliment echilibrat din punct de vedere al aportului de proteine, glucide și [...]
Puii sunt precum copiii: dacă ai grijă de ei cât îi creşti, îi supraveghezi şi iei măsurile necesare pentru o bună creştere, atunci obții rezultatul aşteptat. O carne mai bună este [...]
Materia primă din care se obține carnea tocată este obținută prin tranșarea mecanizată a carcaselor de pasăre. Este posibil ca în cursul acestui proces să mai rămână particule de os [...]
Gustul cărnii (savoarea) este dat de proteinele solubile din carne. Dacă se fierbe foarte mult carnea, o parte dintre proteine trec în supă și carnea poate avea un gust mai fad. Același [...]
La Carnații de pui Fomică? folosim boia, chilly, usturoi, ceapă, cimbru, sare. [...]
În general, pielea tuturor animalelor are un conținut mai ridicat de elastină, colagen, colesterol și alte substanțe cu valoare nutritivă mai scăzută. Consumul acesteia nu este dăunător [...]
Ne bucură mult aprecierile primite din partea consumatorilor. Vă mulțumim! Carnea de pasăre are același gust întotdeauna dacă se folosesc pentru hrană ingrediente naturale, bine [...]
Am dezvoltat gama „Fomică?” de semipreparate și produse gata preparate. În țară, în Auchan și Kaufland veți găsi produsele semipreparate, iar pe rețeaua tradițională găsiți și [...]