Carnea de pasăre se poate livra în două stări termice, congelată și refrigerată. Ambele forme sunt la fel de bune și gustoase, însă carnea refrigerată este mai savuroasă deoarece [...]
string(8) "question"
Carnea de pasăre se poate livra în două stări termice, congelată și refrigerată. Ambele forme sunt la fel de bune și gustoase, însă carnea refrigerată este mai savuroasă deoarece [...]
Produsele noastre sunt recomandate tuturor categoriilor de consumatori. [...]
Păsările, în comparație cu alte categorii de animale, nu au nevoie să depună grăsimea sub piele, așa cum este la porc de exemplu. Rezervele de energie sub formă de grăsime sunt depuse [...]
E-urile reprezintă notificarea în sistem european a unor adaosuri de aditivi pentru alimentele preparate (stabilizatori, corectori de aciditate și gust, coloranți, conservanți). Carnea [...]
Da, carnea de pui are un conținut proteic ridicat, fiind unul dintre alimentele cele mai recomandate de nutriționiști pentru o dietă corectă. [...]
Puii sunt precum copiii: dacă ai grijă de ei cât îi creşti, îi supraveghezi şi iei măsurile necesare pentru o bună creştere, atunci obții rezultatul aşteptat. O carne mai bună este [...]
Hrana puilor este formată dintr-un amestec de cereale, șrot de soia, șrot de floarea soarelui, surse de minerale (sare, calciu) și un amestec de vitamine. Rețeta este echilibrată prin [...]
Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în [...]
Produsele „Fomică?” sunt 100% natural condimentate, iar condimentele pot fi găsite atât pe eticheta produselor, cât și pe https://www.safir.ro/ro/fomica în dreptul fiecărei drescrieri. [...]
Temperatura în halele de creștere a puilor de carne variază în funcție de vârsta păsărilor. Astfel, la o zi în hale trebuie să asigurăm o temperatură de 32ᴼC și aceasta scade, în [...]
În abatorul de păsări nu se produce carne preparată. Această activitate necesită tehnologii de preparare (injectare cu diverse soluții care să modifice calitățile cărnii) și pentru [...]
Hrana puilor este formată dintr-un amestec de cereale, șrot de soia, șrot de floarea soarelui, surse de minerale (sare, calciu) și un amestec de vitamine. Rețeta este echilibrată prin [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat și pulpă dezosată în proporții diferite. Culoarea musculaturii din pulpe este mai închisă decât culoarea musculaturii din piept. În [...]
Toată carnea păsărilor este bine să fie consumată. Este adevărat că pieptul este mai sărac în lipide, dar acest lucru nu-l face mai gustos decât pulpele sau aripile. [...]