Intrebari si raspunsuri
Intrebari si raspunsuri

Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Pune întrebarea ta aici

Știți ce aș putea face ca atunci când prăjesc ciocanele de pui să nu mai „sară”? Mă ard mereu cu ulei încins din cauza asta și m-ar ajuta o sugestie...

Friptura la tigaie este printre cele mai delicioase preparate din carne proaspată de pui. Totuși, o variantă de a elimina inconvenientul arderii cu ulei încins este adoptarea unui alt mod de a găti, cu rezultate aproape la fel de delicioase și foarte sănătoase: tigaie ceramică, la cuptor, la drycooker, grill, grătar.
Totusi, dacă famiilia preferă o friptură la tigaie în ulei, avem câteva sugestii: asigurați-vă că tigaia este perfect uscată. Uleiul sare când sunt picături de apă. Încercați să lăsați la scurs carnea sau să o tamponați cu servețele de hârtie. Adăugați puțină sare, aceasta având rolul de a absorbi excesul de umiditate. Reglați flacăra aragazului sau trageți deoparte tigaia când adăugați carnea. Nu uitați să vă folosiți de un capac potrivit, pentru a evita să sară uleiul și nu-l ridicați măcar un minut după ce ați tras tigaia de pe aragaz.

Ai o întrebare despre carnea de pui?

ÎȚI RĂSPUNDEM CU DRAG LA EA