Ce înseamnă Abator de clasa A și în ce măsură contează acest aspect în calitatea produselor? 

O unitate de abatorizare din clasa A este o unitate autorizată să producă pentru tot spațiul comunității europene. Se face o inspecție de către organele de control ale statului (ANSVSA) și dacă condițiile din abator corespund cu cerințele, se acordă un număr de înregistrare care se aplică produselor sub formă de marcă de sănătate publică. Numărul nostru de autorizare este 202 CE.

Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Trimite întrebarea ta

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.