Pieptul cu os nu se dezosează manual. Dezosarea se realizează automat, cu ajutorul unui utilaj de mare productivitate. Acest utilaj are un grad de precizie ridicat în ceea ce privește [...]
Pieptul cu os nu se dezosează manual. Dezosarea se realizează automat, cu ajutorul unui utilaj de mare productivitate. Acest utilaj are un grad de precizie ridicat în ceea ce privește [...]
Materia primă din care se obține carnea tocată este obținută prin tranșarea mecanizată a carcaselor de pasăre. Este posibil ca în cursul acestui proces să mai rămână particule de os [...]
Carnea tocată amestec conține piept dezosat (25%) și pulpă dezosată (75%). Carnea tocată din piept conține piept dezosat (100%). [...]
În general, acest aspect apare din cauza faptului că este lăsată prea mult la temperatura camerei. Măduva osoasă este organul care produce eritrocitele (globulele roșii din sânge) și în [...]
Materia primă din care se obține carnea tocată este obținută prin tranșarea mecanizată a carcaselor de pasăre. Este posibil ca în cursul acestui proces să mai rămână particule de os [...]
În general, din cauză că este lăsat prea mult la temperatura camerei. Măduva osoasă este organul care produce eritrocitele (globulele roșii din sânge) și în cazul în care nu se face [...]
Folosirea făinii din oase, pene și alte părți din pasăre care nu sunt pentru consum uman este foarte bine reglementată de legislație. În principal, se folosește ca materie primă pentru [...]