Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Trimite întrebarea ta

În cât timp poți tăia un pui de carne?

Perioada de creștere este în funcție de sistemul de creștere: 36 – 42 de zile pentru puiul Deliciosul de Vaslui și 56 – 63 de zile pentru puiul Zdravăn Moldovenesc. [...]

 Care este greutatea optimă a puiului?

Greutatea de sacrificare este stabilită în funcție de cerințele de prelucrare și de vârsta la care se face sacrificarea. Astfel, există un interval de tăiere de la 1,6 Kg și până la [...]

Cum sunt sacrificați puii?

Puii sunt tăiați, după ce ajung la vârsta de sacrificare, în mod mecanizat, după ce sunt asomați (un proces de insensibilizare la durere), cu ajutorul curentului electric cu frecvență [...]

După câte luni puii sunt buni de sacrificat?

De obicei carnea de pasăre se recomandă să fie consumată după 28 de zile de creștere. În unitatea noastră, păsările se sacrifică în funcție de sortimentele de produse, începând cu [...]

În cât timp ajunge la maturitate un pui ?

Maturitatea sexuală a unei găini se instalează în aproximativ 100 de zile. Maturitatea fiziologică în aproximativ 120 de zile (atunci când vârful sternului este osificat). [...]

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.