Care parte din pui e mai slabă?

Cantitatea de grăsime din carnea de pasăre diferă în funcție de grupa de mușchi care este analizată și de starea de întreținere a păsărilor.
De exemplu, carnea din piept este mai săracă în grăsimi (1,19 %) față de pulpe (8,03 %), un pui (Grill) cu o stare de întreținere bună (11,5 %) față de un pui slab (4,0 %). Oricum, trebuie ținut cont de faptul că puii depun grăsime doar în interiorul abdomenului și nu sub piele, ca la mamifere.

Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Trimite întrebarea ta

Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.