Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Pune întrebarea ta aici

Dacă Deliciosul de Vaslui nu-i crescut cu hormoni, antibiotice și alte lucruri rele, cum crește în 3 luni cât puiul meu în 7 luni?

Puii de carne crescuți în fermele noastre sunt crescuți în condiții cât mai aproape de ideal (temperatură, umiditate, așternut moale, acces facil și continuu la furaje și apă).
În plus, rasa căreia îi aparțin a fost ameliorată foarte mult printr-un proces de selecție foarte riguros și îndelungat, astfel încât s-au obținut păsări care asimilează mult mai bine hrana și au un spor de creștere mult mai bun.
Conform Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: „utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în vigoare.”
Antibioticele se folosesc doar pentru tratarea păsărilor bolnave, pe bază de rețetă, sub supravegherea unui medic veterinar și cu respectarea timpului de așteptare pentru carne.
De asemenea, se recoltează probe de către autoritatea veterinară prin medicii veterinari oficiali ai statului, periodic și aleatoriu, din produse și din furaje, pentru determinări ale reziduurilor și contaminanților care vizează inclusiv substanțe de tipul hormonilor și antibioticelor.

Ai o întrebare despre carnea de pui?

ÎȚI RĂSPUNDEM CU DRAG LA EA