Limpede Ca Buna Ziua
Limpede Ca Buna Ziua

Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Pune întrebarea ta aici

Este carnea de la Deliciosul mai bună decât alte produse din comerț? Si ce o face mai bună!? Eu oricum doar Deliciosul folosesc!

Puii sunt precum copiii: dacă ai grijă de ei cât îi creşti, îi supraveghezi şi iei măsurile necesare pentru o bună creştere, atunci obții rezultatul aşteptat.
O carne mai bună este rezultatul unui proces mai bine pus la punct: controlul hranei, al creşterii, al abatorizării, al transportului până la raft. Fiecare dintre aceste aspecte şi toate împreună fac diferenţa.
Deţinem fabrica noastră de nutreţuri, gestionăm reţetele, controlăm calitatea cerealelor în laboratorul propriu, deţinem fermele proprii, unde îi creştem cu oamenii noştri, îi transportăm cu maşini proprii la abatorul nostru, după care cu maşini speciale îi ducem în magazine. Asigurăm un lanţ scurt de aprovizionare, ceea ce garantează prospeţimea produsului refrigerat şi gustul produsului.
Și salariații Grupului de firme Safir mănâncă produsul Deliciosul de Vaslui în fiecare zi la meniul de la prânz și săptămânal primesc un pachet de carne acasă.

Subiecte similare: carne de pui puii sunt

Ai o întrebare despre carnea de pui?

ÎȚI RĂSPUNDEM CU DRAG LA EA