Treasure hunt vasluian, 22 mai, punct de pornire Liceul ”Ștefan Procopiu”

Pe data de 22 mai, 70 de elevi de liceu și gimnaziu au avut de îndeplinit o serie de provocări, printre care să descopere și Rotiseria Familia Safir.

Concursul ”Treasure Hunt”, ediția I, s-a desfăsurat luni, 22 mai, punctul de pornire fiind Liceul ”Ștefan Procopiu”, iar punctul final Parcul Copou. Familia Safir s-a alăturat acestei activități, premiind fiecare copil în parte, pentru că toți sunt câștigători!

Echipele au fost formate din câte 10 membri, care au alergat prin tot orașul pentru a duce la bun sfârșit provocările primite, au fost multe ore de alergat prin soare, dar nicio echipă nu s-a dat bătută.

Una dintre misiunile copiilor a fost să răspundă la întrebarea: „În ce an s-a înființat afacerea Familia Safir?”, a fost o probă ușoară la care copiii au știut imediat răspunsul. Pentru că nimic în viață nu râmâne nerăsplătit, aceștia au primit drept premiu câte o lipie, mai ales că atâta alergătură le făcuse foame.

Muncă în echipă, comunicare și colaborare, râs și distracție, un carusel de emoții, cam așa putem descrie acest ”treasure hunt”!