Pentru Grupul Safir și cei peste 500 de oameni care contribuie zilnic la dezvoltarea cinstită a produselor, siguranța alimentară și garanția calității acestora reprezintă nu doar o responsabilitate permanentă, ci un mod natural de a face lucrurile și valori care definesc filosofia plină de viață a afacerii.
Pentru Grupul Safir și cei peste 500 de oameni care contribuie zilnic la dezvoltarea cinstită a produselor, siguranța alimentară și garanția calității acestora reprezintă nu doar o responsabilitate permanentă, ci un mod natural de a face lucrurile și valori care definesc filosofia plină de viață a afacerii.
Pentru Grupul Safir și cei peste 500 de oameni care contribuie zilnic la dezvoltarea cinstită a produselor, siguranța alimentară și garanția calității acestora reprezintă nu doar o responsabilitate permanentă, ci un mod natural de a face lucrurile și valori care definesc filosofia plină de viață a afacerii.
Experienţa de peste 25 de ani pe piața alimentară națională și nu numai reprezintă, atât pentru clienți, cât și pentru parteneri, garanția siguranței și a constanței calității. Pentru Grupul Safir acest lucru presupune atât investiții permanente la nivelul întregului lanț valoric – de la asigurarea hranei puilor crescuţi în unităţile proprii până la condițiile de maximă siguranță alimentară în care sunt transportate produsele Safir -, cât și respectarea strictă a standardelor de calitate în domeniu.
Pentru ca puii să fie crescuţi în conformitate cu normele europene de bunăstare animală, într-un mediu controlat și biosecurizat, Grupul Safir a investit peste 2.000.000 € în cele trei ferme proprii şi investițiile continuă. De asemenea, respectarea exigenței în procesarea furajelor de pui, prin intermediul Fabricii de Nutrețuri Combinate Nutriva, a avut ca deziderat asigurarea hranei puilor crescuţi în unităţile proprii și supravegherea atentă a calităţii produselor, încă din faza incipientă.
Investițiile constante în Abatorul de păsări Safir și implementarea Sistemului de Management integrat, în conformitate cu standardele 9001:2008, 18001:2007, 14001:2004, 22000:2005, BRC și IFS, contribuie la testarea riguroasă a gradului de prospeţime al produselor și verificarea condiţiilor de producţie, transport și ambalare.
Toate acestea se regăsesc în produsele sigure și responsabile dezvoltate de Grupul Safir, asociate de clienți și parteneri cu garanția produselor obținute cinstit, la un preț corect și cu proprietăți gustative naturale - fie că vorbim despre gustul adevărat de pui al Deliciosului de Vaslui sau de roșeața sănătoasă a puiului Zdravăn Moldovenesc.
Însă, cea mai importantă resursă a Grupului Safir, cea responsabilă de siguranța produselor și a proceselor din lanțul valoric, sunt oamenii. Responsabilitatea, siguranța și încrederea celor peste 500 de membri din Familia Safir în calitatea produselor noastre sunt esențiale. Parteneriatele adevărate, relațiile frumoase și sănătoase dezvoltate în cei peste 25 de ani de activitate, dar și valorile care ne ghidează întreaga activitate ne motivează să creștem permanent calitatea produselor și să investim permanent în asigurarea celor mai bune, sigure și corecte condiții de muncă pentru oamenii noștri.
*
Grupul Safir are o experiență de peste 25 de ani pe piața cărnii din România și nu numai. Pentru modernizarea sistemului propriu de producție, dar și pentru asigurarea și controlul calității produselor, compania a investit în dotarea cu: un modern abator de păsări, ferme proprii, fabrică de făinuri proteice și cea de nutrețuri combinate, dar și o rețea de distribuție proprie.
Află mai multe despre Grupul Safir: