O experiență gustoasă cu Familia Safir și chef Marian Zăncianu la VEO

Cu entuziasm, echipa Familia Safir s-a îndreptat către sediul VEO din Iași. Dar ce a motivat această vizită plină de delicii culinare?

Activitatea noastră a fost una simplă: un brunch de excepție, pregătit special pentru partenerii de la VEO. Pentru a ne asigura că experiența culinară va fi desăvârșită, l-am avut alături de noi pe chef Marian Zăncianu, un adevărat maestru al artei culinare. El a preluat produsele noastre cu grijă, iar rezultatele au fost remarcabile.

Ne-am bucurat să împărtășim cu toată lumea preparate savuroase, din ingrediente de calitate superioară de la Familia Safir, mai precis din gama noastră de carne de pui cu creștere lentă Zdravăn Moldovenesc. A fost o ocazie perfectă pentru a evidenția gustul autentic al cărnii de pui, textura care dă savoarea preparatelor și culoarea naturală, nealterată de niciun colorant în hrana păsărilor.

Chef Marian Zăncianu a ales să împărtășească cu toți cei prezenți detalii mai puțin cunoscute, dar importante despre puii noștri, crescuți în condiții de bunăstare și despre carnea noastră curată. Mai mult decât atât, am prezentat o parte din angajamentul nostru pentru transparență, prin intermediul etichetelor de pe produsele noastre. Prin scanarea unui simplu cod QR, oricine poate să vadă în timp real sursele de produse Familia Safir, direct de la fermele noastre.

Această întâlnire a fost cu adevărat specială și suntem bucuroși să primim feedback-ul pozitiv din partea celor care au participat. Atmosfera prietenoasă și preparatele deosebite au creat o experiență memorabilă.

Dorim să le mulțumim partenerilor de la VEO pentru primirea călduroasă și lui chef Marian Zăncianu pentru că au acceptat cu inimă deschisă invitația noastră de a găti și de a evidenția gustul autentic al cărnii de pui. Cu astfel de colaborări pline de profesionalism și creativitate, continuăm să promovăm felul nostru de a fi buni, oferind mereu produse de cea mai înaltă calitate.