Nutriva, fabrica de nutrețuri a Grupului de firme Safir, și-a extins gama de furaje

Obținerea furajului propriu garantează calitatea produselor din carne de pasăre Deliciosul de Vaslui, Fomică și Zdravăn Moldovenesc, deoarece permite o atentă supraveghere a calităţii acestora, încă din faza incipientă şi furnizează hrana păsărilor crescute în unităţile proprii.

Obținerea furajului propriu garantează calitatea produselor din carne de pasăre Deliciosul de Vaslui, Fomică și Zdravăn Moldovenesc, deoarece permite o atentă supraveghere a calităţii acestora, încă din faza incipientă şi furnizează hrana păsărilor crescute în unităţile proprii.

Fabrica de nutrețuri combinate Nutriva produce o gamă completă de furaje pentru pui de carne, furaj combinat, furaj pentru pui cu creștere lentă și pentru uz gospodăresc. Începând de anul acesta, fabrica Nutriva și-a extins gama cu furaj pentru suine, bovine și ovine.

Exigență în procesarea furajelor de pui

Fabrica de nutreţuri combinate (FNC) Nutriva reprezintă una dintre cele mai importante investiții ale Grupului de firme Safir, cu un rol esenţial în procesul integrat de producţie, o investiție de aproape 6.000.000 euro pentru achiziționarea tehnologiilor de ultimă generație, care produc furaje pentru păsări în diverse stadii de creștere, cu reale valori nutritive.

Investiții în tehnologie, rezultate optime și siguranță

FNC Nutriva include silozuri de materii prime și materii finite, un laborator specializat pentru controlul total al cerealelor utilizate, dotat cu tehnologie în valoare de peste 230.000 euro, spații care permit o depozitare optimă și mașini proprii de transport specializat, pentru ca produsul să ajungă ușor și sigur la destinație.

Furaje de calitate pentru carne de calitate

Obținerea furajului propriu reprezintă un argument extrem de puternic în promovarea calității cărnii de pasăre și implicit a brandurilor proprii, Deliciosul de Vaslui, Fomică și Zdravăn Moldovenesc.
Calitatea produselor se reflectă în performanțele obținute de fermele de creștere a puilor, un aspect esențial atât pentru clienți, cât și pentru fermele proprii.

Gama cu furaj pentru suine, bovine și ovine, o nouă investiție responsabilă

Dezvoltarea gamei cu furaj pentru suine, bovine și ovine, implementată în acest an, reprezintă o investiție realizată conform standardelor de exigență dorite. Astfel, FNC Nutriva își lărgește portofoliul cu produse pentru uz gospodăresc, destinate populației, dar și pentru potențialii clienți.
Obiectivul principal FNC Nutriva vizează diversificarea portofoliului cu aceeași grijă ca și până acum, verificarea atentă a produsele oferite la vânzare.

Această reușită reprezintă încă un pas pe calea responsabilităţii şi a grijii permanente de a oferi comunităţii cele mai bune produse, rezultatele obținute fiind o reflectare a valorilor Safir: Respect pentru calitate. Respect pentru client. Dezvoltare continuă.
Află mai multe despre Nutriva: http://www.nutriva.ro