Siguranța alimentară este o subiect de mare anvergură în întreaga lume, grija consumatorului privind calitatea și siguranța produselor de pe piață luând tot mai mult amploare.
Siguranța alimentară este o subiect de mare anvergură în întreaga lume, grija consumatorului privind calitatea și siguranța produselor de pe piață luând tot mai mult amploare.
În industria alimentară și nu numai, integrarea activităților de producție este esențială, întrucât permite controlul permanent al calității produsului și respectarea standardelor în domeniu, astfel încât consumatorul/comerciantul să beneficieze de produse sigure și de înaltă calitate, care să corespundă nevoilor și cerințelor sale.
Pentru Grupul Safir, aceasta înseamnă asumarea valorilor sănătoase și a misiunii de a dezvolta un proces tehnologic corect și complex, completat de relaţii frumoase și sănătoase, pentru obținerea unor produse din carne de pui de calitate, cu gust adevărat, din 100% ingrediente proaspete și naturale.
Sistemul de producție Safir, care implică un modern abator de păsări, patru ferme proprii, o fabrică de făinuri proteice, una de nutrețuri combinate, dar și o fabrică de preparate și semipreparate, împreună cu rețeaua proprie de distribuție asigură controlul strict al calității produselor din carne de pui comercializate și siguranta acestora pentru clienții și colaboratorii noștri.
Din respect pentru client și pentru calitatea produselor oferite, Grupul Safir face eforturi constante și investiții responsabile, pentru a îmbunătăți metodele de procesare, verificare și testare. Urmărim prioritar siguranța alimentară, pentru a crea valoare pentru noi și oamenii din jurul nostru.