Forbes România ”Best Cities For Business – Iași, 2023” - o ocazie importantă de a transmite mesajul nostru în inima Moldovei

George Safir, Manager general al Grupului de firme Safir, a fost prezent, în calitate de speaker,la evenimentul ”Best Cities For Business – Iași, 2023”, organizat de Forbes România, o invitație pe care am fost bucuroși să o onorăm.

Orașul Iași dă startul dezvoltării economice în zonă, iar noi avem de transmis un mesaj important în businessul din Moldova și o vom face de câte ori vom avea ocazia - vorbind despre originalitate, perseverență și performanță, dar și despre parteneriate adevărate care să ducă felul nostru de a fi bun cât mai departe.

"Ne dorim să fim printre primii cinci producători din România. Însă, pot spune că noi am început activitatea datorită județului Iași, când nu aveam abator propriu și vindeam puii din fermele noastre abatorului din Iași. Aici a fost startul nostru. Acum distribuim produsele Familia Safir în toată regiunea Moldovei, de la Brăila la Suceava, dar suntem și furnizori pentru anumite rețele de magazine. Mai mult, colaborăm și pe plan internațional, iar unul dintre produsele noastre, Zdravăn Moldovenesc, este vândut în proporție de 90% în Olanda.", a declarat George Safir.

Acest eveniment a fost o ocazie unică de a discuta despre potențialul regional pentru mediul de afaceri, iar schimburile de idei și energia creativă din această comunitate de lideri și antreprenori au fost binevenite.