Feliere la gramaj fix – un trend sustenabil

În industria alimentară, trendurile reflectă cerințele consumatorilor finali și influențează direct procesul de producție și investițiile făcute.

În industria alimentară, trendurile reflectă cerințele consumatorilor finali și influențează direct procesul de producție și investițiile făcute.

Felierea și porționarea la gramaj fix reprezintă pentru cei implicați în producția și comercializarea produselor din carne de pui nu doar un trend sustenabil, ci și un beneficiu real atât pentru consumatorul final, cât și pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților și a le oferi nu doar produse cinstite și responsabile, ci mai ales soluții sigure și de încredere, care să contribuie la un consum responsabil și la un stil de viață echilibrat, Grupul de firme Safir și-a extins spațiile de producție și a făcut investiții importante în tehnologii moderne de porționare și ambalare, valorificând calitatea materiei prime și lanțul valoric.

Experiența de peste 25 de ani în industrie, know-how-ul echipei și dezvoltarea continuă a abatorului de păsări Safir se reflectă în grija și precizia cu care sunt pregătite dimensiunile și formele produselor din carne de pui ce urmează a fi porționate și feliate, astfel încât să rezulte pierderi cât mai mici pe unitatea de produs, crescând randamentul și eficiența procesului de producție.

Află mai multe despre produsele cu gust adevărat de pui Deliciosul de Vaslui, feliate la gramaj fix