Familia Safir susține și în acest an proiectul ”CampioMate”, ajuns la a treia ediție

Familia Safir susține și în acest an proiectul CampioMate, un program educațional adresat elevilor de gimnaziu, prin care aceștia învață cu ușurință și descoperă tainele matematicii într-un mod distractiv și interactiv.

Aflat la a treia ediție, proiectul inițiat de Asociația ”Visuri Îndrăznețe”, în parteneriat cu Societatea de Științe Matematice din România, reprezintă un campionat de matematică pe echipe, inspirat din sport și jocuri video, care își propune să îmbunătățească competențele elevilor prin metode adaptate generației native digital, stimulând antrenamentul și colaborarea.

Prin sprijinirea acestui proiect, Familia Safir susține sute de copii, înscriși în această competiție, în a-și îmbunătăți rezultatele școlare și a se pregăti pentru examenul de Evaluare Națională, inspirându-i astfel să se antreneze continuu pentru a deveni mai buni.

Familia Safir urează tuturor participanților mult succes în antrenarea minții, distracție pe măsură și determinare pe toată durata proiectului pentru a rămâne motivați obiectivului pe care și-l propun, dar și pentru a descoperi împreună frumusețea lucrului în echipă și a limbajului matematic!