Familia Safir susține, alături de chef Adrian Hădean, primul eveniment caritabil ”Kitchen Battle” din România

Familia Safir susține, în calitate de partener, primul eveniment caritabil ”Kitchen Battle” din România, o competiție gastronomică organizată de chef Adrian Hădean, la care suntem cu toții invitați să arătăm felul nostru de fi buni cu cei care au cea mai mare nevoie.

Scopul acestui eveniment este acela de a strânge o sumă suficient de mare încât să oferim 100.000 de porții de mâncare caldă persoanelor nevoiașe din cantinele sociale, dar și pentru a atrage atenția asupra nevoii de reducere a risipei alimentare.

”Kitchen Battle”, unul dintre cele mai populare evenimente culinare din Europa,va avea loc în perioada 4-6 noiembrie, la București (Hala Laminor), reunind peste 450 de participanți și 15 invitați speciali.

Timp de trei seri, invitații vor avea ocazia să asiste la duelurile culinare ale echipelor de chefi și să deguste creațiile, într-o atmosferă exclusivistă, de înaltă ținută. În bucătăriile de pe scena ”Kitchen Battle” se vor duela chefi de top din România, împreună cu restaurantele lor. Echipele vor găti în direct pe scenă și se vor întrece în fața unei audiențe care va degusta mâncarea și va vota preparatele cele mai apreciate.

”În Familia Safir, ne propunem să ducem felul de a fi bun în comunitate, prin tot ceea ce facem, de aceea ne-am bucurat să putem susține, în calitate de parteneri, acest eveniment caritabil. Binele comun este ceea ce ne preocupă atât pe noi, cât și pe chef Adrian Hădean, care face deja parte din Familia Safir. Împreună, încurajăm gestionarea responsabilă a alimentelor și conștientizarea impactului negativ al risipei asupra celor mai vulnerabili.”, au declarat reprezentanții Grupului de firme Familia Safir.

Cei care vor să contribuie la strângerea de fonduri, susținută prin intermediul evenimentului ”Kitchen Battle”, organizat de asociația caritabilă fondată de Adrian Hădean și susținut de Familia Safir, o pot face accesând acest link: www.socialfood.ro/kitchen-battle.