Familia Safir - ”Premiul pentru opt decenii de spirit antreprenorial în industria alimentară” acordat de revista Capital România

Suntem mândri să vă anunțăm că Familia Safir a primit “Premiul pentru opt decenii de spirit antreprenorial românesc în Industria Alimentară“, oferit de revista Capital România pentru întreaga afacere.

George Safir, Managerul general al Grupului de firme Safir, a declarat pe scena premiilor Capital din acest an: "Am dezvoltat un business solid, pas cu pas, iar acum ne bucurăm de satisfacția clienților noștri, care aduc pe masa familiilor lor carne de pui crescut lent, care are gustul autentic al cărnii de pui. Suntem un jucător important pe piața cărnii de pasăre, dar obiectivul nostru este ca puiul cu creștere lentă, care ajunge 90% la export, să ajungă și în România”.

George Safir - Premiul pentru opt decenii de spirit antreprenorial în industria alimentară acordat de revista capital

A primi un premiu nu este un lucru minor - pentru noi, cel puțin. Este o recunoaștere care vine din partea celor care apreciază munca noastră și a celor peste 800 de angajați ai grupului nostru de firme.