Familia Safir – noua identitate vizuală prezentată în premieră la Vaslui

Familia Safir a sărbătorit, alături de vasluieni, organizând cel mai mare flash mob din România

Familia Safir va dona 19.000 euro pentru un proiect dedicat comunității

Familia Safir a sărbătorit duminică, 25 septembrie, 7 decenii și 4 generații de antreprenoriat românesc, moment marcat de un eveniment de amploare, la care au participat peste 1900 de vasluieni și nu numai.

Reuniți sub un singur nume - Familia Safir, am transmis un singur mesaj Felul de a fi bun  ce însumează valorile noastre comune și ne ghidează toate acțiunile.

Astfel, Familia Safir a organizat la Vaslui, în Centrul Civic, cel mai mare flash mob din România, la care au participat școli de dans din Vaslui și Iași, angajați ai companiei Safir și mulți vasluieni, prieteni și parteneri, care s-au bucurat împreună de un eveniment plin de culoare, muzică și multă mișcare.

În discursul său, Dl Ghiorghi Safir, administratorul companiei Safir, a subliniat că Familia Safir este o echipă de peste 700 de oameni care muncesc împreună și respectă aceleași valori și principii. Și că putem extinde oricând această familie pentru a cuprinde întreaga comunitate din care cu mândrie și respect facem parte.

Dl. Iulian Safir, Manager General Adjunct, a întărit spusele de mai sus, declarând că: ”Noi cei din Familia Safir avem convingerea fermă că binele unei companii este strâns legat de binele comunității în care ea crește și se dezvoltă. De asta ne dorim să contribuim constant la bunăstarea comunității din care facem parte. Vă mulțumim că ne ajutați să facem acest lucru, pentru că prezența fiecăruia dintre voi contribuie la ceva important.”

Părinți și copii, bunici cu nepoți, colegi și prieteni s-au bucurat de dans, muzică și confetti, dar și de faptul că împreună cu Familia Safir au contribuit la realizarea unui proiect dedicat timpului petrecut în familie. Familia Safir va dona 19.000 euro în contul unui proiect propus de comunitate și care va fi realizat în 2023.

Familia Safir mulțumește partenerilor instituționali: Primăria Vaslui și Consiliul Local, partenerilor media vasluianul.ro, Kiss FM, Rock Fm, știriest.ro, Smile FM, școlilor de dans și întregii comunități pentru implicarea în acest proiect.