Familia Safir a adus gustul autentic de pui Zdravăn Moldovenesc studenților Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași

Dorința de a împărtăși bunătatea și autenticitatea a devenit realitate într-un eveniment special pentru studenții Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Suntem recunoscuți pentru promovarea valorilor autenticității și a gustului adevărat de pui în industria alimentară, iar odată în plus, am oferit oportunitatea studenților de a gusta adevărata savoare a cărnii de pui din gama Zdravăn Moldovenesc, puiul nostru cu creștere lentă, în bunăstare, cu acces la lumină naturală, în ferme de lângă pădure, singurul din țară certificat Beter Leven 1*.

Evenimentul a avut loc în cantina Gaudeamus a Universității A. I. Cuza din Iași și a fost o invitație deschisă tuturor studenților interesați să experimenteze o călătorie culinară autentică și să descopere gustul cărnii de pui de la Familia Safir.
Chef Marian Zăncianu, expert în arta culinară și recunoscut pentru măiestria sa, a fost responsabil de pregătirea delicioaselor preparate.

Pe lângă bucuria gustului, am pregătit o surpriză specială pentru unul dintre participanții la eveniment: o masă de degustare la restaurantul ZORI din Iași. Detaliile despre premiu au fost dezvăluite în ziua evenimentului, adăugând o notă de anticipare și entuziasm celor prezenți.

Această inițiativă a reflectat angajamentul nostru de a aduce felul de a fi bun în comunitate, oferind nu doar produse de calitate, ci și experiențe memorabile. Evenimentul a marcat o etapă importantă în misiunea noastră de a împărtăși gustul autentic al puiului Zdravăn Moldovenesc cu cât mai mulți oameni.