Este deja cunoscut faptul că Chef Adi Hădean este un susținător al produselor românești, căutând continuu surse curate din care să-și procure alimentele.
De data aceasta și-a îndreptat atenția asupra puiului românesc, crescut fără grabă, hrănit bine și cumsecade, pui provenit din fermele Familia Safir.
Începând din primăvara acestui an, Adrian Hădean și Familia Safir au dezvoltat un nou parteneriat având ca scop comun promovarea puiului românesc pe plan național și internațional.
„Felul de a fi bun” este garanția familiei Safir, iar acest parteneriat va duce mai departe valorile după care se ghidează această afacere de familie și nu numai.
Aliniat la aceleași valori, Adi Hădean face acum parte din Familia Safir, în misiunea de “a face dreptate puiului românesc”, prin câteva proiecte dedicate celor care aleg să se hrănească sănătos, să lupte împotriva risipei alimentare, și, mai ales, să dea încredere produselor românești.