Am deschis prima rotiserie cu gust adevărat de pui din Vaslui

Încă un vis a fost îndeplinit la Grupul de firme Safir: am deschis prima rotiserie cu gust adevărat de pui! Este un proiect la care noi, oamenii de la Safir, am lucrat cu mare drag.

Încă un vis a fost îndeplinit la Grupul de firme Safir: am deschis prima rotiserie cu gust adevărat de pui! Este un proiect la care noi, oamenii de la Safir, am lucrat cu mare drag.

Consumatorul modern dorește să mănânce sănătos, dar are nevoie de soluții simple și accesibile. Noile tendințe de consum ne-au îndemnat să ne îndreptăm spre acest concept de rotiserie cu mâncare la cald, gata pregătită pentru un consumator foarte activ, grăbit, care nu are timp de petrecut în bucătărie, dar care preferă mâncărurile sănătoase, cu gust adevărat.

Cu acest gând și cu dorința de a oferi delicii la pachet, am deschis la poarta Safir o rotiserie cu produse de la Fomică?, unde toți vasluienii sunt primiți cu brațele deschise. Vă așteaptă la cald un Pui la rotisor, proaspăt gătit, dar și alte bucate delicioase precum: Hamburger de pui, suculent de la Fomică?, evident – pentru cele mai tinerești gusturi, Degețele din piept de pui – pentru copii nerăbdători de ceva bun, Aripioare de pui picante pesmentate– ispititoare, pentru cei în căutare de picanterii și Hotdog apetisat – pentru cei în mare grabă.

Savuroasele meniuri sunt perfecte dacă vreți să oferiți copiilor sau partenerului o masă ca în oraș, dar în confortul casei voastre! Așa cum v-am obișnuit, produsele Grupului de firme Safir conțin DOAR carne de pui și DOAR condimente naturale, fără alte adaosuri.

Meniurile rotiseriei sunt potrivite pentru orice ocazie: mic-dejun, cină, pe drum, la serviciu, petreceri sau pachețel pentru școală. Ne-am gândit și la părinți, care acum au un nou aliat: Hamburgerul de pui și Degețelele din piept de pui de la Fomică? sunt potrivite și pentru cei mici, nefiind picante și conțin, ca și celelalte produse, doar carne de pui și condimente naturale, proteine de calitate și grăsimi scăzute.

Safir vine în întâmpinarea nevoilor unui consumator pentru care timpul reprezintă cea mai importantă monedă și răspunde tendințelor actuale pentru o nutriție bazată pe ingrediente naturale, fără adaosuri și potențiatori de gust.

Și pentru că milităm pentru un stil de viață sănătos, sacoșele Fomică? sunt biodegradabile, deci nu-ți face griji – îți protejezi familia, dar și mediul înconjurător.

De data aceasta am gătit noi pentru ca tu să te bucuri de partea ușoară și delicioasă. Găsește gustul meselor de acasă la rotiseria Safir!

Vezi mai multe informații despre preparatele și semipreparatele de la "Fomică?" aici:www.safir.ro