Siguranță și calitate

Principiile fundamentale pe care noi, Familia Safir, ne-am dezvoltat și canalizat toate eforturile sunt asigurarea şi îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor furnizate, prin menţinerea condiţiilor de igienă şi siguranţă alimentară.

Noi, cei din Familia Safir, știm că puterea exemplului pune lumea în mișcare în direcția dorită, iar succesul unui membru al familiei este succesul întregii familii. Din acest motiv, eforturile noastre s-au îndreptat spre dezvoltarea spiritului de echipă, în scopul creşterii încrederii în forţele proprii și dezvoltarea competenţelor profesionale ale angajaţilor.Dispunem de echipamente de protecţie sterile cu grad sporit de securitate, iar instruirea este un proces continuu în vederea respectării cu stricteţe a regulilor de acces şi circulaţie în interiorul tuturor unităţilor noastre de producţie și prelucrare a materiilor prime.

Autovehicule de transport ale firmei sau ale partenerilor de distribuie sunt dezinfectate atât la intrarea cât şi la ieşirea din incinta unităţilor, iar pentru o siguranță sporită a transporturilor, autovehiculele proprii sunt dezinfectate în mod suplimentar.

Prin intermediul celor 2 laboratoare de care dispunem, din cadrul abatorului și respectiv cel din cadrul Fabricii de Nutrețuri Combinate, produsele noastre sunt verificate și protejate constant împotriva oricărei contaminări provenite din deşeurile animale, casnice, industriale, agricole, care pot fi periculoase pentru sănătate. Aceste verificări sunt aplicate în conformitate cu recomandările autorităţilor competente din țara noastră.

Comunicarea constantă cu partenerii noștri ne-a oferit șansa minunată de a învăța și crește împreună cu ei și alături de ei. Relaţiile de parteneriat se bazează pe încredere, seriozitate și respectarea promisiunii că Familia Safir va fi alături de toti partenerii săi pentru dezvoltarea și extinderea pieței.

Mulțumirea și satisfacția clienților noștri este prioritatea grupului de firme Safir, și noi le vom obține doar respectând valorile noastre și care ne identifică atât de ușor în piață: pui crescuți și hrăniți natural, fără stress, fără coloranți, preparate cu condimente 100% naturale și rețete originale dezvoltate de bucătari talentați și renumiți.

Promisiunea noastră de calitate față de parteneri rămâne aceeași de 7 decenii, 4 generații și ne manifestăm respectul cuvenit față de natură și mediu fără de care această promisiune nu ar putea fi respectată. Vom lucra în continuare la reducerea impactului asupra mediului, vom utiliza eficient materiile prime, materialele şi utilităţile în procesele de fabricaţie; vom elimina responsabil şi în deplină siguranţă deşeurile printr-un sistem de management integrat al calităţii, mediului şi siguranţei alimentului.

Ferme de pui
    Fermele de pui
Abator de pui Familia Safir
    Abatorul de păsări
Fabrica Nutreturi Combinate
    Fabrica de nutrețuri combinate
Fabrica de preparate
    Fabrica de preparate

Te-ar mai interesa