Zilele Vasluiului și reușita brandului ”Fomică?”

”Zilele Vasluiului”, eveniment organizat între 13-15 august în municipiul Vaslui, a adunat și anul acesta foarte mulți vasluieni cu poftă de distracție. Pe lângă programul artistic ce le-au adus zâmbetul pe buze, cei prezenți s-au lăsat cuceriți de produsele Fomică, cel mai nou brand de preparate românești și semipreparate, dezvoltat de Grupul de firme Safir.

Fomică de distracție și de preparate românești

Românii care au participat la Zilele Vasluiului au fost încântați de produsele românești Fomică, din gama PUI PE JAR, făcute doar din carne proapătă cu gust adevărat de pui și condimente naturale. Astfel, preparatele Fomică, gătite exact pe gustul românilor, au reușit să trezească pofta de distracție în rândul celor mici și celor mari și să devină vedeta sărbătorii orașului Vaslui.

Fomică de 10 (lei), meniul preferat al vasluienilor

Meniul denumit ”Fomica de 10 (lei)” a fost numărul 1 în preferințele vasluienilor, care s-au dovedit a fi mai mulți decât mulțumiți de variantele de meniu oferite de brandul Fomică în cadrul sărbătorii orașului Vaslui.

Format din 2 frigărui fine, 3 cârnați frați, 4 stripuri dolofane, 5 aripicante, sos special și minibaghetă, meniul Fomică a împlinit și cele mai mari pofte ale vasluienilor și au adus zâmbetul pe buze tuturor celor prezenți la eveniment.
În plus, cadou din partea casei, cele 3 pârjoluțe moldovenești din gama PUI LA GHIOZDAN, făcute exact ca la mama acasă, după rețete bine meștelugite, au adus numai voie bună și împlinire pe chipurile vasluienilor.

Zilele Vasluiului a reprezentat încă o reușită al noului brand Fomică, care s-a dovedit a fi vedeta de 10 a evenimentului în preferințele vasluienilor, reușind să cucerească poftele tuturor celor prezenți la eveniment.