Grupul de firme Safir a ales să lanseze oficial noul brand ”Fomică?” – linia de preparate și semipreparate românești, la cea mai mare expoziție specializată din sud-estul Europei dedicată industriei cărnii, Indagra Food &Carnexpo, eveniment organizat între 25-29 octombrie 2017.
Doar din carne de pui și condimente 100% naturale
Grupul de firme Safir a prezentat la Indagra Food & Carnexpo 2017 noile preparate și semipreparate din gamele ”Fomică?: ”Pui pe jar” și ”Pui la ghiozdan”, cucerind vizitatorii și expozanții cu rețetele bine meșteșugite românești doar din carnea cu gust adevărat de pui, proaspătă și pură, neinjectată - fără amestecuri, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți -, și ingredientele 100% naturale, atent alese.
Indagra Food &Carnexpo, evenimentul marilor jucători din industria alimentară, a reprezentat încă o reușită al noului brand ”Fomică?” care păstrează tradiția poftei de viață și a puilor crescuți cinstit și responsabil în Safir, oferind românilor combinația perfect echilibrată de condimente naturale, în cantități corecte și atent asociate, exact pe gustul lor.