Familia Safir se regăsește pe lista participanților la Carnexpo București și Sial Paris

În acțiunile sale de a avea alături doar parteneri de încredere, dar și pentru o evoluție continuă, corectă și frumoasă, Familia Safir va participa anul acesta la târguri din industria cărnii cu notorietate precum Carnexpo București și Sial Paris.

Pentru cei care sunt curioși cu privire la activitatea Familia Safir, au întrebări despre producție, vor să cunoască produsele sau chiar să le guste, între 29 Septembrie și 2 Octombrie Safir spune prezent la Carnexpo București.

Astfel, compania care activează în industria cărnii din România de 7 decenii și 4 generații se concentrează pe întâlnirile cu alți specialiști din industria alimentară și furnizori, autorități locale și experți în comerțul internațional cu carne de pasăre.

Și pentru că fabricile Familia Safir se dezvoltă constant, iar portofoliul de produse din carne de pasăre se extinde spre noi parteneriate, compania se așteaptă să cunoască fermieri, producători de produse alimentare, furnizori de materii prime, condimente, echipamente sau mașini.

În cadrul Carnexpo, cea mai mare expoziție pentru piața de carne din Europa de Sud-Est, Familia Safir își expune la stand cele trei tipuri de carne de pasăre comercializată: pui standard – caracterizat de fragezime și culoare naturala, carne preparată și semipreparată – ce conține condimente 100% naturale și doar carne de pasăre proaspătă, pui crescut lent – conform celei mai riguroase certificări din Olanda, Beter Leven 1*.

Participarea la Carnexpo București și Sial Paris reprezintă încă o dovadă că Familia Safir este în căutare constantă de evoluție, parteneriate de lungă durată, tehnologii moderne și oameni cu aceleași viziuni