string(8) "comunity"
Weekendul 5-6 martie a însemnat pentru echipa gastro de la Safir un moment de bucurie prin participarea la Cupa Moldovei a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber. Această participare le-a adus nu mai puţin de 5 medalii - două de aur, două de argint şi una de bronz. Au fost momente de recunoaştere a calităţii şi diversităţii produselor realizate din carne de pui, dar şi de bucurie şi satisfacţie. Nivelul ridicat al competiţiei şi organizarea deosebită au fost recompensate printr-o participare largă a publicului, presei şi specialiştilor în artă culinară. A fost mai mult decât prezentare şi degustare, a fost spectacol, artă, inventivitate şi creativitate! Cei prezenţi au putut vedea ce bunătăţi pot rezulta din ingrediente aparent simple cu un strop de răbdare, un dram de cunoştinte şi multă-multă ingeniozitate şi talent! Vă poftim pe toţi să îndrăzniţi mai mult!