Brandul Familia Safir prezent la Carnexpo București

În perioada 29 septembrie – 2 octombrie, Familia Safir a participat la Carnexpo București, cel mai mare eveniment de profil din România. Această participare s-a axat pe trei direcții principale: prezentarea noului brand Familia Safir care reunește produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc, ambalajele noi de culoare mov și o premieră pentru industria cărnii de pui din România: Live din ferme! Fiecare ambalaj nou mov are un cod QR care îți permite să VEZI clar modul de creștere a puilor în fermele rurale Familia Safir!

Participarea la Carnexpo a însemnat în primul rând întâlniri cu partenerii actuali, cu specialiștii din domeniu, cu furnizori și cu toți cei care au dorit să ne cunoască produsele și serviciile integrate oferite.

Sub brandul Familia Safir au fost expuse la stand cele trei tipuri de carne de pasăre comercializată: puiul standard – crescut fără coloranți, în ferme rurale, puiul cu creștere lentă – crescut în aer liber, în ferme de lângă pădure, cu o culoare naturală alb-rozie datorată hranei fără coloranți și rasei premium, și respectiv, preparatele și semipreparatele craft după rețete originale, doar din carne de pui proaspătă și condimente 100% naturale, fără E-uri sau aditivi.

George Safir, Manager General al companie Safir, prezent la târg, a declarat pentru ProTV: ”Suntem singurul producător de pui cu creștere lentă din România care se străduiește să păstreze culoarea naturală a puiului, alb-rozie. Tot ceea ce facem la Safir e ca pentru copiii noștri: pornind de la produsele noastre Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc, și Răsfăț Românesc și continuând cu toate celelalte inițiativele ale noastre. Acesta este felul nostru de a fi buni!”

Respectarea standardelor și a normelor de calitate europene și competitivitatea ridicată au permis Grupului de firme Safir să-și consolideze poziția pe piața internă și nu numai.

Participarea de la Carnexpo București și, respectiv, Sial Paris în perioada imediat următoare, 15 – 19 octombrie, reprezintă pentru Familia Safir confirmarea principiilor sale în relațiile cu partenerii săi: oferim tot ce este bun.