Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Fomică

Semipreparatele și preparatele Fomică? sunt doar din carne de pui proaspătă și condimente naturale. Sunt produse nutritive şi sănătoase, esenţiale într-o alimentaţie echilibrată.Pentru românii care preferă feluri de mâncare gata gătită pentru a-și potoli foamea, pregătim noi preparate gustoase și sățioase, care le vor face viața mai ușoară. Cei cu poftă de viață și de sărbătoare vor fi surprinși de produsele pentru grătar, condimentate, după rețete bine meșteșugite, pe gustul românilor. Pentru cei cu poftă de pui, care vor să economisească timp, am creat produse gata gătite din carne pură, ingrediente și condimente naturale.

Puii sunt crescuţi în cele mai bune condiţii, în fermele proprii. Grupul de firme Safir dispune de 4 ferme, integral modernizate şi dotate cu utilaje performante. Astfel, puii beneficiază de un mediu controlat şi biosecurizat, în conformitate cu normele europene de bunăstare animală.

Investiţii constante au fost realizate şi în fabrica de semipreparate, prin achiziţionarea de utilaje moderne.

Întregul proces tehnologic este supravegheat de personalul Grupului de firme Safir pentru asigurarea unei bune desfăşurări a activităţii. Abatorul dispune de un sistem de management integrat, în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 și SR EN ISO 22000:2005, ISO 18001:2007 certificate de QS Cert și BRC, IFS.