Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Fomică? Pofte de-a gata și noi preparate românești

23.06.2017

”Fomică?”, cel mai nou brand de preparate românești și semipreparate din carne de pui proaspătă și condimente naturale, dezvoltat de Grupul de firme Safir, după rețete bine meșteșugite, exact pe gustul și pofta românilor, a fost lansat cu succes în zona Moldovei și continuă să se dezvolte la nivel național.

Românii au apreciat gustul adevărat de pui al preparatelor ”Fomică” din gama ”Pui pe jar”, carnea proaspătă și pură – fără amestecuri, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți, remarcând condimentele naturale și rețetele bine meșteșugite ale semipreparatelor din gama ”Pui la ghiozdan”.

Vedetele gamei ”Pui pe jar”, dedicată preparatelor pentru grătar, dar care pot fi gătite ușor și la cuptor, în tigaie sau în diferite alte forme, sunt, fără îndoială, cârnații de pui proaspeți, clasici și picanți, natural condimentați.

Pentru românii care apreciază gustul adevărat de pui și rețetele bine meșteșugite ale preparatelor românești ”Fomică?” vom lansa în curând cârnații fierți și afumați, care vor fi incluși în gama ”Pui la ghiozdan” și  comercializați atât la caserolă, cât și la vid (vrac), după pofta și dorința clientului.

Produsele ”Fomică?” din carne de pui refrigerată, natural condimentată, sunt ambalate în atmosferă controlată (ATM), cu termen de valabilitate, și sunt disponibile în rețeaua clasică de distribuție.

Pentru pofte de-a gata, găsiți ”Fomică?” aici: www.safir.ro.