Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

SAFIR - TEHNOLOGIE ȘI CALITATE

De 30 ani, investim în inovație și calitatea produselor

Valorile Safir sunt cele care ghidează toate procesele prin care trece puiul până ajunge pe mesele românilor, alături de inovația și dezvoltarea tehnologică, care sunt esențiale într-un proces de producție. Astfel, din respect pentru client și pentru calitatea produselor oferite, s-au făcut din ce în ce mai multe eforturi pentru a îmbunătăţi metodele de procesare, verificare și testare.

Citește mai multe detalii

Investiții responsabile

Pentru modernizarea sistemului propriu de producție, dar și pentru asigurarea calității produselor, Grupul de firme Safir a investit în dotarea cu: un modern abator de păsări, ferme proprii, o fabrică de făinuri proteice și una de nutrețuri combinate, dar și o rețea de distribuție proprie. Investiţiile constante în utilaje moderne de dezosat, tocat, cântărit și ambalat au transformat abatorul de păsări Safir, crescând calitatea produselor, testând riguros gradul lor de prospeţime, verificând condiţiile de producţie, transport și de ambalare. Pe baza inovației și a dezvoltării tehnologice, capacitatea de producție a acestuia a crescut de la 7500 tone/an, în anul 2006, la 16500 tone/an, în 2016.

Citește mai multe detalii

Dezvoltare continuă

Respectul pentru tradiţie, curiozitatea pentru cele mai noi tehnologii din domeniu, seriozitatea în relaţia cu partenerii de afaceri, precum și prieteniile legate în cei 30 de ani vor sta în continuare la baza modului în care se vor face lucrurile la Safir. Noi investiții zdravene abia așteaptă să se întâmple, noi utilaje vor ajunge pe mâinile oamenilor dibaci și vrednici de la Safir, păstrând același entuziasm și ritm alert al evoluției pentru a face pui cinstiți cu gust adevărat de pui, delicioși și zdraveni.

Citește mai multe detalii