Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Deliciosul te învață

Pregătim viitorul și susținem educația în orice formă: fie îi ajutăm pe cei mici să parcurgă mai ușor și în siguranță frumoșii ani de studiu, fie educăm și informăm corect comunitatea, de la mic la mare, despre cum sănătatea trebuie pusă la loc de cinste.

Proiectele de dezvoltare personală – mereu pe placul Safir
Proiectele de dezvoltare personală – mereu pe placul Safir

Grupul de firme Safir mereu a susținut mințile sănătoase, cele mereu în câutare de evoluție, de nou. Vara aceasta am fost alături și de niște tineri creativi și ingenioși, The Community for Youth Education Vaslui.

Agenda tinerilor de la organizația The Community for Youth Education Vaslui este una plină de surprize pentru vasluieni, în această vară. Astfel, la doar câteva zile de la încheierea primului eveniment pregătit de aceștia, „Povești din adăpost”, adolescenții au organizat un nou proiect, de data aceasta unul de tip academic, educativ.

Proiectul intitulat „Școala de Dezvoltare Durabilă – Vaslui” s-a desfășurat în perioada 26-29 iulie și a fost dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 15-20 de ani.

Acest eveniment se desfășoară în parteneriat cu Safir, sprijin al inițiativelor educative pentru tinerii vasluieni. Pentru a ține pasul cu toate evenimentele pe care le pregătesc acești tineri vasluieni, îi puteți urmări pe pagina lor oficială “The Community for Youth Education”.

Proiecte europene pentru tineri implementate cu succes
Proiecte europene pentru tineri implementate cu succes

Activitățile tinerilor în cadrul proiectelor europene, al cror beneficiar este Grupul de firme Safir, se dovedesc a fi fructuoase: aceștia își dezvoltă competențe și abilități, se bucură de o experiență deosebită în cadrul echipei Safir, participarea lor activă reprezentând ocazia de a înțelege desfășurarea lucrurilor în câmpul muncii. Astfel, obiectivele propuse sunt îndeplinite cu succes.

Investim în cultură și dragostea de carte
Investim în cultură și dragostea de carte

Limba noastră e o comoară, iar cărțile reușesc cel mai bine să reflecte asta. Din dragoste pentru cărți și pentru cultură, am susținut  etapa județeană 2019 a Olimpiadei de Lingvistică și a Olimpiadei de Lectură ca abilitate în viață – Vaslui. Felicitări tuturor participanților pentru rezultatele obținute și pentru că ne-au demonstrat încă o dată că cititul este mai mult decât o pasiune, cititul înseamnă timp de calitate investit chibzuit, putere și cunoaștere. Mult succes în continuare!

Susținem cu mândrie Liga Studenților Români în Străinătate, filiala Olanda
Susținem cu mândrie Liga Studenților Români în Străinătate, filiala Olanda

Grupul de firme Safir a fost alături de Liga Studenților Români în Străinătate, filiala Olanda, în cadrul proiectului intitulat „Romanian Networking Event” (RNE), aflat la a V-a ediție, ce a avut loc la Ambasada României la Haga.

Evenimentul devenit deja tradiție, care reprezintă cadrul perfect pentru a consolida legăturile din comunitate și pentru a discuta despre România și valorile sale în lumina contextului european, este totodată o oportunitate pentru Grupul de firme Safir de a lega viitoare parteneriate adevărate și de a duce mai departe, la nivel european, gustul adevărat de pui al produselor noastre românești.

Felicitări LSRS Olanda și un drum presărat cu succes!

Olimpiada de Lingvistică Solomon Marcus
Olimpiada de Lingvistică Solomon Marcus

Grupul de firme Safir sprijină cu bucurie Olimpiada de Lingvistică Solomon Marcus, etapa națională, aflată la cea de-a şasea ediţie și desfășurată în perioada 11-13 mai 2018.
Vasluiul este primul judeţ din provincie care organizează faza naţională a olimpiadei, un eveniment organizat în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, până în prezent aceasta desfăşurându-se doar în Bucureşti.
Suntem alături de toți participanții la această competiţie cu totul specială, dedicată elevilor cu capacităţi intelectuale deosebite, care fac din învățare și educație un adevărat spectacol. Felicitări tuturor!
 

Concursul ,,Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova”
Concursul ,,Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova”

Grupul de firme Safir a susținut cu bucurie, în data de 24 Martie 2018, concursul ,,Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova”, organizat de către Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași.

Evenimentul are ca scop promovarea și încurajarea consumului de produse românești, realizate după rețete tradiționale, dar și promovarea unei alimentații sănătoase în rândul tinerilor, susținerea acestuia reprezentând încă o investiție responsabilă marca Grupul de firme Safir.
 

Grupul de firme Safir alături de viitorii mari fizicieni, la Olimpiada Națională de Fizică
Grupul de firme Safir alături de viitorii mari fizicieni, la Olimpiada Națională de Fizică

Zdravăn Moldovenesc și Deliciosul de Vaslui, trimișii Grupului de firme Safir, sunt zilele acestea la Olimpiada Națională de Fizică 2015, ținându-le pumnii viitorilor mari fizicieni ai țării și dându-le puterea de a trece prin încercările dificile care îi așteaptă. Olimpiada se desfășoară la noi în Vaslui, sărbătorind astfel și 125 de ani de la nașterea fizicianului bârlădean Ștefan Procopiu.

Vezi și celelalte acțiuni Doar de bine

PUI SPORTIVI

PUI DE TRADIȚIE

PUI ÎN SIGURANȚĂ